طرز تهیه اشترودل صبحانه

طرز تهیه اشترودل صبحانه

دستور پخت اشترودل صبحانه در آشپزی ایرانی

مواد سس پنیر:

۴ قاشق غذاخوری کره
۴ قاشق غذاخوری آرد
۲ پیمانه شیر
۲/۳ پیمانه پنیر رنده شده(چدار یا موزارلا)
۳/۴ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل

مواد داخل اشترودل:

۴ قاشق غذاخوری کره
۱۰ عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۳ پیمانه کالباس خردشده.
۱/۴ پیمانه گوجه فرنگی خشک خوردشده ( یا گوجه تازه سرخ شده بدون آب)
۱/۲قاشق غذاخوری جعفری تازه خوردشده  و ۲ قاشق غذاخوری برای روی اشترودل ها.

مواد پیچیدن اشترودل ها:

۲۵ ورق خمیر یوفکا
۱ فنجان کره آب شده
۱ و ۱/۲ فنجان آرد سوخاری
۱/۴ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه سس پنیر

۱.کره را در یک قابلمه کوچیک روی حرارت آب می کنیم و آرد را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.

۲.روی حرارت ملایم شیر را که بهتره گرم باشه کم کم درحال هم زدن به آرد و کره اضافه می کنیم.

۳.همینطور به هم زدن سس روی حرارت ملایم ادامه میدیم تا سس غلیظ بشود.

۴.از روی حرارت برمیداریم و پنیر را داخل سس داغ میریزیم تا آب بشود. نمک و فلفل سس رو تنظیم می کنیم.

طرز تهیه مواد داخل اشترودل:

۱. ۱/۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه آب می کنیم .

۲.تخم مرغ ها را در یک کاسه هم می زنیم و نمک و فلفل اضافه می کنیم و در تابه کره داغ می ریزیم و می پزیم تا تخم مرغ ها خودشون را بگیرد.بهتر است که نرم و آبکی بمونند و خیلی خشک نشوند چون در مرحله بعد داخل فر هم خواهند پخت.

۳.تخم مرغ ها را با سس پنیر و کالباس و گوجه فرنگی و جعفری مخلوط می کنیم.

نکته:

(میتوانید ترکیب های دیگه ای برای داخل این خوراک استفاده کنید مثل قارچ، سوسیس،پیاز. فقط باید هرچی می خواهید استفاده کنید اول تفت بدهید تا آبش کامل گرفته بشود.)

۴.برای پیچیدن اشترودل ها یک لایه خمیر یوفکا پهن می کنیم و با برس کره آب شده را روی تمام سطحش می مالیم.

۵.در این مدت بقیه خمیرها زیر دستمال مرطوب قرار بدهید تا خشک نشوند.

۶. ۲ قاشق چایخوری آرد سوخاری روی سطح خمیر می پاشیم.

۷.خمیر را از عرض تا میکنیم تا ۲ لایه بشود.

۸.دوباره سطح خمیر را کره می مالیم و ۲-۳ قاشق از مخلوط تخم مرغ را بروش بالا داخل خمیر می گذاریم و شروع به پیچیدن می کنیم .

۹.در حال پیچیدن دولبه نازک از دو طرف خمیر را هم روی مواد برمیگردونیم .

۱۰.تمام مواد را داخل خمیر های فیلو یا یوفکا می پیچیم و روی یک سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداختیم می چینیم.

۱۱.روی اشترودل ها مخلوط پنیر و آرد سوخاری و جعفری خورد شده می ریزیم.

۱۲.می تونیم رول های آماده را در یخجال نگه داریم.

برای پختن به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار می دهیم تا طلایی بشود.

منبع: atairan.com