طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

طرز تهیه سالاد تایلندی مرغ

در این سالاد از سس بادام زمینی و اسفناج و مرغ استفاده شده است که طعمی مناسب برای تمام ذاعقه‌ها دارد.

مواد لازم : 

  • یک و نیم قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • دو عدد خیار
  • یک سوم فنجان روغن نباتی
  • یک و نیم قاشق غذا خوری شکر
  • یک و نیم قاشق غذاخوری سیر ، خرد شده
  • نصف فنجان پیاز قرمز ، ریز خرد شده
  • 180 گرم اسفناج تازه
  • سه فنجان مرغ پخته ، قطعه قطعه شده
  • نصف فنجان ریحان تازه
  • سه چهارم فنجان کره بادام زمینی
  • نصف فنجان سرکه برنج
  • یک سوم فنجان سس سویا
  • یک و نیم فنجان برنج قهوه‌ای

طرز تهیه :

ابتدا برنج را طبخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

کره بادام زمینی، سرکه، روغن، سس سویا، شکر، زنجبیل، سیر، فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده و به هم می‌زنیم.

خیار را از وسط نصف کرده و به برش های یک سانتی تقسیم می‌کنیم.

برنج با خیار، سس آماده شده ، مرغ و پیاز مخلوط کرده و در پایان اسفناج و ریحان را به مواد اضافه می‌کنیم.