طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ

طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ

مواد لازم مناسب برای 3 تا 4 نفر:

آرد: 2 پیمانه

ماست: 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع: نصف پیمانه

نمک و فلفل و آب ولرم: به میزان لازم

پیاز: 2 عدد

گوشت مرغ: 300 گرم

جعفری خردشده: یک تا دو قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

دستور پخت

– پیازها را خرد کرده و در روغن کمی‌تفت می‌‌دهیم تا نرم شود.

– بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌کنیم و نمک، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌کنیم تا به خورد هم بروند.

– در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌کنیم تا خمیر یک‌دستی به دست آید.

– بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌کنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی‌گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال کاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌کنیم.

منبع: برترین ها