طرز تهیه کیک فنجانی

طرز تهیه کیک فنجانی

مواد لازم:

تخم مرغ: چهار عدد
آرد: دو پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل و هل: به میزان لازم
روغن مایع و شیر و شکر: از هر کدام یک پیمانه
خامه شیرین شده و فرم گرفته: 200 گرم

روش تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود.
شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگ پودر به آرامی‌با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید.
مایه را در قالبهای کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید.
در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرم گرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.

نکته:

در صورت دلخواه می‌توانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.
خامه شیرین شده را می‌توان از قنادی فروشی تهیه کرد.