طرز تهیه کیک گردویی

طرز تهیه کیک گردویی

مواد لازم

آرد نول (الک شده)255 گرم
بیکینگ پودر1 قاشق چای‌خوری
نمکیک هشتم قاشق چای‌خوری
روغن مایعبه‌مقدار لازم
مغز گردو (خرد و تست شده*) 100 گرم
شکر قهوه ای50 گرم
شکلات چیپسی50 گرم
دارچین (پودرشده)1 قاشق چای‌خوری
کره (نرم‌شده)140 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز)150 گرم
تخم مرغ4 عدد
وانیل شکرییک چهارم قاشق چای‌خوری
ماست چکیده شیرین150 گرم

آماده‌سازی

• کف و دیواره‌‌‌های قالب کمربندی 23 سانتی‌متری را با روغن مایع، کمی‌چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید؛

• فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 120 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

• 250 گرم آرد نول، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و دوبار الک کنید.

‌روش تهیه

1. در ظرفی، گردو، شکر قهوه ای، شکلات چیپسی، بقیه آرد و دارچین را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را کنار بگذارید؛

2. در ظرفی جداگانه، کره و شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود. تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید؛

3. وانیل را به همراه ماست چکیده شیرین به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

4. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

5. نیمی‌از مایه آماده شده را کف قالب بریزید سپس نیمی‌از مخلوط گردو را روی آن پخش کنید، مجدداً بقیه مایه و بقیه مخلوط گردو را به ترتیب روی آن بریزید.

مراحل پایانی

قالب را به مدت 40 تا 50 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا خنک شود سپس کمربند قالب را باز کنید و بگذارید کیک به مدت 30 دقیقه دیگر نیز بماند تا کاملاً خنک شود. پس از این مدت، کیک عصرانه آماده سرو است.

نکته
* مغز گردو را روی سینی فر بچینید و به‌مدت 8 تا 10 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا تُست شود سپس سینی از فر خارج کنید.

منبع: سانازسانیا