پاستا کاربونارا؛ غذای گیاهی با اسفناج

پاستا کاربونارا؛ غذای گیاهی با اسفناج

اگر به دنبال یک غذای گیاهی و خوشمزه هستید، این پاستا را هم امتحان کنید. اسفناج یک مکمل عالی برای پاستا است.

 مواد لازم:

پاستا                 ۴۰۰ گرم

  • تخم مرغ                  ۴ عدد بزرگ
  • نمک                        به میزان لازم
  • فلفل سیاه               به میزان لازم
  • پنیر ریکوتا                ۲ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش                ۱ عدد
  • نخود فرنگی              ۱۰۰ گرم
  • اسفناج                    ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

1. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.
2. در این میان، تخم مرغ‌ها را در کاسه ای بشکنید و آن‌ها را با چنگال بزنید. به آن‌ها کمی‌نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس پنیر و رنده ی پوست لیمو را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
3. مقداری از آب پاستا را برداشته و نگه دارید. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. نخود فرنگی، ترکیب تخم مرغ و اسفناج را به پاستا اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. تخم مرغ با گرمای پاستا و قابلمه به آرامی‌پخته می‌شود. در صورت لزوم کمی‌آب پاستا (که نگه داشته بودید) به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
4. پاستا را در ظرف‌‌‌های مورد نظر بکشید و در کنار سالاد میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا کاربونارا گیاهی:

1.  از پاستای دلخواه تان استفاده کنید.
2.  پنیر ریکوتا را رنده کنید. می‌توانید از سایر پنیر‌ها مانند پارمزان و یا پنیر خامه ای هم استفاده کنید.
3.  نخود فرنگی را هم آب پز و سپس آبکشی کنید. اگر از نخود فرنگی یخ زده استفاده می‌کند بعد از اینکه پاستا ۳ دقیقه پخت، آن‌ها را به پاستا اضافه کنید.