پودینگ زعفرانی دسری خوشمزه و خوش عطر

پودینگ زعفرانی دسری خوشمزه و خوش عطر

طرز تهیه پودینگ زعفرانی

مواد لازم:


شیر 750میلی لیتر
شکر دوسوم لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید قنادی 2 قاشق سوپ خوری
آردبرنج 2 قاشق سوپ خوری
نشاسته 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق سوپ خوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
4 ورق ژلاتین


شکر را پودر کرده و تخم مرغ رابه اندازه ای که کف کند با همزن دستی بزنید.حالا شیر سرد را درون یک قابلمه بریزید و آرد و آرد برنج و نشاسته را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.(می‌توانید تمام این آردها و نشاسته را با 4 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و بعد که خوب هم زدید به بقیه شیر اضافه کنید. )


بعد شکر و تخم مرغ همزده را هم به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا غلیظ شود ( غلظت این پودینگ باید به اندازه فرنی باشه ) مهم اینست که یک لحظه از همزدن غافل نشوید تا آرد گلوله نشود،اگر بعد از پخت مقدار شیرینیش کم بود میتوانید دو قاشق عسل اضافه کنید،میزان شیرینی این دسر بستگی بذائقه شمادارد.


وقتی ولرم شد چند قطره زعفران، وانیل ورقهای ژلاتین که بروش بن ماری آب شده (داغ نباشد) داخل آن ریخته خوب هم بزنید وداخل قالب بریزید.


افزودن وانیل به مخلوط داغ باعث تلخی آن میشود.

افزودن زعفران به مخلوط داغ عطر وطعم بی نظیر آنرا از بین میبرد.داخل یخچال بمدت 4ساعت.

 

منبع: دلگرم