کشک بادمجان کبابی

کشک بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک بادمجان

من از اون دست آدم هام که کشک بادمجان رو با بادمجان سرخ کرده خیلی بیشتر دوست دارم و به نظرم خیلی خوشمزه تره. ولی از اونجا که روش سنتی این غذا با بادمجان کبابی درست میشده به نظرم بد نیست این روش کشک بادمجان رو هم روی سایت داشته باشیم. خوبی این روش اینه که روغن کمتری مصرف میشه و از سلامت بیشتری برخورداره.

مواد لازم:

بادمجان کبابی پوست کنده: ۵ عدد
پیاز داغ: دو قاشق غذاخوری
سیر: ۶ حبه
کشک ساییده: ۲۵۰ گرم
مغز گردوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

لازم به ذکر است که ابتدابادمجان‌‌ها را روی حرارت، کباب می‌کنیم.سیرها را خرد می‌کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌‌‌‌های کبابی اضافه می‌ نماییم.یک لیوان آب روی مواد می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌‌گذاریم بپزند.وقتی بادمجان‌‌ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می‌‌کنیم.حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ‌ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می‌‌ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم.

بادمجان‌‌ها را هم می‌‌زنیم و با قاشق له می‌‌کنیمیک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است.آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می‌‌کنیم.

 

منبع: mamanina