آموزش پخت کاپ کیک لیمویی

آموزش پخت کاپ کیک لیمویی

کاپ کیک لیمویی

مواد لازم:

آرد مخصوص کیک و شیرینی پزی 175 گرم
آرد بادام 50گرم
شکر 175گرم
رنده پوست 2عددلیمو
تخم مرغ 3 عدد
ماست شیرین 100 گرم
دانه های خشخاش به میزان دلخواه (اختیاری)
کره 175 گرم
*رویه کیک:
کره 225 گرم نرم شده
پودر قند 400گرم
آب 1عدد لیمو تازه
چند قطره رنگ خوراکی زرد (اختیاری)

طرزتهیه:

فر را روی درجه حرارت 180سانتیگراد روشن می کنیم.برای این کاپ کیک ها به 12 عدد قالب مافین نیاز داریم.آرد،شکر،آرد بادام،رنده پوست لیمو و خشخاش هارا با هم مخلوط می کنیم.تخم مرغ هارا با ماست خوب هم می زنیم و کره را آب کرده و به همراه مخلوط تخم مرغ به مواد خشک اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی یا هم زن دستی مواد را خوب مخلوط می کنیم و بین قالب های چرب شده تقسیم می کنیم و به مدت 20 تا 22 دقیقه داخل فر می گذاریم تا به خوبی بپزد.پس از این مدت،می گذاریم تا حدود 5 دقیقه خنک شود.
برای رویه کیک،کره را خوب هم میزنیم و بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب صاف و یکدست شود.مواد را داخل قیف مخصوص شیرینی پزی ریخته و رویه کیک راتزئین می کنیم.

کاپ