حقایقی در خصوص هندوانه

حقایقی در خصوص هندوانه

حقایقی در خصوص هندوانه

در خصوص بحث داغی که در مورد تعلق داشتن هندوانه به خانواده‌ی سبزیجات و یا میوه وجود دارد، صحبتی نکرده و آن را به شما واگذار می‌کنیم. در عوض در این مقاله از چند حقیقت جالب در مورد هندوانه سخن به میان آمده است.
هندوانه در میان بسیاری از خوراکی‌ها با طعم شیرین و طراوت بخش خود مورد علاقه همیشگی قرار دارد. متخصصان تغذیه فوائد طولانی مدت هندوانه در سلامت را مورد تمجید قرار می‌دهند. حقیقتی که هندوانه را حتی بهتر از این ساخته عاری بودن از چربی و میزان پایین کالری آن است و در نتیجه به عنوان یک ماده‌ی غذایی رژیمی اید‌ه‌آل در نظر گرفته می‌شود.
هندوانه به صورت ردیفی و پشت سر هم پرورش داده شده بطوری که حدود 10 فوت یا تقریباً 3 متر در بستری کمی بالا آمده‌ی متشکل از خاک حاصلخیر از هم فاصله دارند. بسیار اهمیت دارد که این گیاهان گرده افشانی شوند. در کمتر از یک ماه، نرم ساقه‌ی آن حدود 8 فوت یا 2 متر پخش می‌شوند. دو ماه بعد، اولین هندوانه ظاهر می‌شود و این محصول می‌تواند پس از سه ماه برداشت شود.
زمانی که می‌خواهید یک هندوانه را جدا کنید، اطمینان حاصل کنید که متقارن بوده و هیچ بریدگی و لکه‌ای نداشته باشد. هندوانه‌ای که رسیده است درخش و برقی طبیعی، پوستی کدر و در سطح زیرین خود یعنی جایی که با زمین در تماس است نقطه‌ی زرد کدری خواهد داشت. برای اینکه مطمئن شوید که هندوانه کاملاً رسیده است، به آن ضربه زده و صدایی که از آن شنیده می‌شود بایستی خفه، گرفته، نامشخص و توخالی بوده در حالی که وزن هندوانه بایستی با در نظر گرفتن اندازه‌ی آن سنگین باشد.

در این بخش چند حقیقت بسیار جالب را در مورد هندوانه بازگو می‌کنیم:

• هندوانه متعلق به همان خانواده‌ای است که کدو تنبل، خیار و کدو حلوایی به آن تعلق دارند. به منظور طبقه بندی، هندوانه صلاحیت قرار گرفتن در طبقه‌ی میوه و سبزیجات را دارد.
• گیاه هندوانه (با نام علمی Citrullus Lanatus) بومی صحرای کالاهاری در جنوب آفریقا است.
• هندوانه از 92% آب و 8% قند تشکیل شده است.
• هندوانه از آن سوی دریای مدیترانه با کشتی‌های تجاری به چین آورده شد. در ضمن، امروزه چین بزرگترین تولید کننده هندوانه در جهان است.
• هندوانه توسط بردگان آفریقایی از آن سوی اقیانوس اطلس به آمریکا آورده شد.
• از آنجا که هندوانه حاوی 92% آب می‌باشد، سیاحان اولیه آن را به عنوان یک ماده‌ی غذایی مفید یافتند.
• تمام قسمتهای هندوانه، از جمله تخمه و پوست آن خوردنی می‌باشند.
• هندوانه برای سلامت ماده‌ی غذایی ایده‌آلی است به این دلیل که حاوی هیچگونه چربی یا کلسترول نبوده و میزان فیبر و ویتامین‌های A و C آن بالا بوده و همچنین منبع خوبی از پتاسیم به شمار می‌رود.
• بیش از 1200 گونه از هندوانه در حدود 100 کشور سراسر جهان پرورش داده می‌شود.
• هندوانه بسیار شکننده بوده و نمی‌توان آن را با استفاده از ماشین برداشت کرد. در عوض کارگران به صورت دسته‌ای ایستاده و آن را از میان زمین به سوی کامیون حمل و پرتاب می‌کنند.
• هندوانه‌ی کال یا نارس را نبایستی مصرف کرد، به این دلیل که کمی اسیدی است.
• اولین برداشت ثبت شده از هندوانه در مصر و حدود 5000 سال پیش بوده است. این امر در هیروگلیف مصری (نگاره‌ی مصریان) که در ساختمانهای باستانی یافت شد، دیده می‌شود. حقیقت امر این است که هندوانه را در مقبره‌ی پادشاهان قرار می‌دادند که به عنوان شکلی از تغذیه در زندگی پس از مرگ مورد استفاده قرار گیرد.
• بزرگترین مصرف هندوانه در ایالات متحده است.
• اولین کتاب آشپزی که در ایالات متحده در 1176 منتشر شد، شامل طرز تهیه‌ی ترشی پوست هندوانه بود.
• هندوانه هدیه‌ای محبوب در چین و ژاپن به شمار می‌رود.
• در مصر، خوراکی شیرینی از هندوانه درست می‌کنند.
• بیل کارسون از آرینگتون تنسی در سال 1990 هندوانه‌ای 262 پوندی (حدود 119 کیلوگرم) پرورش داد. این شاهکار در سال 1998 در نسخه‌ی کتاب رکورد جهانی گینس ثبت شد.
• کلمه‌ی «هندوانه» به عنوان بخشی از فرهنگ لغت در سال 1615 قرار گرفت.
می‌توانید هندوانه را به سالاد و سس سالسا اضافه کرده و یا به سادگی آب آن را بگیرید. هندوانه در هر زمان از روز طراوت بخش و مغذی است. سعی کرده آن را بخشی از رژیم غذایی خود سازید، به این دلیل که این میوه در طول سال قابل تهیه و در دسترس می‌باشد.

منبع:راسخون