روش تهیه دلمه گوشت با برگ زردآلو

روش تهیه دلمه گوشت با برگ زردآلو

مواد اولیه :
برای 8 نفر

گوشت قرمز: (فیله نازک) 8 تکه
زردآلو :(برگ زردآلوی خشک) 170 گرم
سس باربیکیو: 1/2 فنجان
عسل: 1 قاشق غذاخوری
خردل :1.5 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فیله ها را ز عرض به سه تکه کات کنید. داخل یک قابلمه بزرگ فیله را روی حرارت متوسط بپزید تا ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
هر تکه از فیله ها را دور یکی از برگهای زردآلو بپیچید و با خلال دندان آن را محکم کنید و داخل دیس پیرکس چرب نشده قرار دهید.
حال به مدت 18 الی 22 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا فیله ها ترد شوند.
داخل یک کاسه کوچک سس باربیکیو، عسل و خردل را مخلوط کنید و با پیچیده زرد آلو سرو کنید.

دلمه آلو