طرز تهیه اشپل کوکو مخصوص گیلانی

طرز تهیه اشپل کوکو مخصوص گیلانی

مواد لازم: برای ۴-۳ نفر

اشپل ماهی ………………………………………………………  ٣٠٠گرم

گشنیز+تره+جعفری+برگ سیر تازه+کمی شنبلیله.. یک دسته کوچک خرد شده

تخم مرغ ……………………………………………………….  ۳ عدد

نمک ، فلفل و زردچوبه …………………………………..به میزان لازم

روغن ……………………………………………………….   به میزان لازم  برای سرخ کردن

طرز تهیه :

اشپل ماهی راشسته و پوشش شفاف دور آن را جدا کنید .

سبزیجات را خرد کرده و به اشپل اضافه کنید.

تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

نکته خیلی مهم:

دقت کنید که این مواد باید خوب مخلوط شوند تا کوکو بوی زهمنگیرد.

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید تا داغ شود.

حالا همه مواد را با هم در ماهیتابه ریخته و زیر شعله را کاملا کم کنید و درب آنرا بگذارید تا پخته و سرخ شود.

وقتی یک طرف سرخ شد ، برگردانده و اجازه دهید به همین روش طرف دوم هم سرخ شود.

از ماهیتابه ای استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد تا وقتی مواد را در آن می ریزید چند سانت ضخامت داشته باشد.

در صورت تمایل میتوانید کوکو را به صورت قاشقی هم سرخ کنید ولی مزه این کوکو به ضخامت آن است.

در صورت تمایل می توانید مقدار سبزی را کمتر یا بیشتر کنید.

نوش جان…

منبع: localfa.ir