طرز تهیه ترشی انار درفصل پاییز

طرز تهیه ترشی انار درفصل پاییز

مواد لازم :

گل کلم ریز خرد شده 200 گرم
انار دانه شده سه عدد بزرگ
فلفل کبابی تند دو عدد
فلفل شیرین چهار عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده دو پیمانه
گوجه مینیاتوری 10 عدد
سیر خرد شده یک بوته
فلفل سیاه نکوبیده یک قاشق مرباخوری
نمک و سرکه سفید به میزان لازم
آب انار دو پیمانه

ana2

طرز تهیه :

تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.

منبع : بیتوته