طرز تهیه راویولی

طرز تهیه راویولی

موادلازم برای مایه گوشتی

پیاز رنده شده      1عدد

گوشت چرخ شده   نیم کیلو

جعفری خرد شده    مقداری

نمک وفلفل            به مقدار لازم

پنیر پیتزا                200گرم

موادلازم برای خمیر راویولی

آرد           به مقداری که به دست نچسبد

تخم مرغ    4عدد  3عددزرده ویک عددسفیده

شیر          3قاشق غذاخوری

روغن مایع ویا روغن زیتون     2قاشق سوپخوری

سس سفید یاسس قرمز      2پیمانه

طرز تهیه خمیر

ابتدا شیر-تخم مرغ وروغن را بایکدیگر مخلوط کنید وکم کم آرد را به مواد اضافه کنید تا جایی که مواد به دست نچسبد وزیاد هم سفت نشود بعدروی خمیر را بپوشانید تاوربیاید.

سپس تا خمیر ور بیاید تمام مواد بالارا باهم مخلوط کنید وورز دهید سپس از مواد به صورت کوفته های ریز درست کنید اگرخواستید آنها رادرون روغن سرخ کنید اگر نه به صورت خام استفاده کنید سپس خمیر را  روی سطح صافی به صورت مستطیل پهن کنید وبه شکل مربع های کوچک برش دهید سپس از موادی که به شکل کوفته های ریز درست کردیم وسط خمیر مربع شکل قرار می دهیم وچهار گوشه آنرا به هم می آوریم و خوب به هم می چسبانیم تا باز نشود بعددرون ظرفی آب ونمک میریزیم تا جوش بیاید خمیر های درست شده را درون آب میریزیم تا خمیر پخته شود سپس در صافی آبکش می کنیم تا آب آن گرفته شود .

دراین مرحله تابه ای را بیا ورید وکف آنرا با سس سفید بپوشانید بعد مقداری از مواد راویولی را که به صورت بقچه درست کردیم را روی سس بریزید کمی از پنیر را روی مواد رنده کنید تا جایی که مواد داشتید لایه لایه مواد را روی هم قرار دهید ودر آخر پنیر را روی مواد بپاشید ودرون فر با حرارت کم به مدت 20 دقیقه قرار دهید بجای سس سفید از سس قرمز هم می توانید استفاده کنید .

منبع : یخ در بهشت