مواد لازم برای سالاد کاهو آسیایی
500 گرم کاهو خرد شده
450 گرم گوشت گاو بدون چربی
یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
یک چهارم فنجان سس
دو حبه سیر تازه ، خرد شده
یک قاشق غذا خوری سس سویا
یک قاشق غذا خوری سرکه
دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
سس فلفل به مقدار لازم
240 گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
یک دسته پیازچه ، خرد شده
دو قاشق چای خوری روغن کنجد
طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی
ابتدا برگ های کاهو را شته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می کنیم.
و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.
پیاز را در همان قبلمه به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.
سپس شاه بلوط ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و 2 دقیقه هم می زنیم.
در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد سالاد کاهو
سالاد کاهو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد کاهو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .