طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

مواد لازم برای سالاد کاهو آسیایی

500 گرم کاهو خرد شده
450 گرم گوشت گاو بدون چربی
یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
یک چهارم فنجان سس
دو حبه سیر تازه ، خرد شده
یک قاشق غذا خوری سس سویا
یک قاشق غذا خوری سرکه
دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
سس فلفل به مقدار لازم
240 گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
یک دسته پیازچه ، خرد شده
دو قاشق چای خوری روغن کنجد

salad2

طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

ابتدا برگ های کاهو را شته و کنار می گذاریم تا آبش گرفته شود.
یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می کنیم و گوشت گاو را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می کنیم.
و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می دهیم.
پیاز را در همان قبلمه به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت می دهیم و سپس سس ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می کنیم.
سپس شاه بلوط ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و 2 دقیقه هم می زنیم.
در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سالاد کاهو

سالاد کاهو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد کاهو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .