طرز تهیه شامی رودباری

طرز تهیه شامی رودباری

شامی رودباری همانطور که از اسمش پیداست از غذاهای محلی شمال ایران است.

مواد لازم برای تهیه شامی رودباری

گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم
پیاز متوسط2 عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز )به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
گلپر پودر شدهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه شامی رودباری

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.
پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می گذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می توان با برنج یا نان سرو کرد.

نکات تکمیلی در مورد شامی

شامی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شامی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .