شامی رودباری همانطور که از اسمش پیداست از غذاهای محلی شمال ایران است.
مواد لازم برای تهیه شامی رودباری
گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم
پیاز متوسط2 عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز )به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
گلپر پودر شدهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه شامی رودباری
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.
پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می گذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می توان با برنج یا نان سرو کرد.
نکات تکمیلی در مورد شامی
شامی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شامی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .