طرز تهیه شیرینی بامیه به همراه زولبیا در ماه رمضان بسیار دلچسب

طرز تهیه شیرینی بامیه به همراه زولبیا در ماه رمضان بسیار دلچسب

۱- به یک پیمانه به علاوه ی دو قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.
۲- اندازه بامیه ها به میل خودتان بستگی دارد می توانید آن ها را بلند یا کوتاه درست کنید.

۱برای تهیه شربت:

نصف پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود.
۲گلاب و زعفران دم کرده را در آن بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
۳برای تهیه بامیه: در قابلمه ای، ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره را با هم ترکیب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
۴آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
۵تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر با دمای متوسط اضافه کنید و هم بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
۶برای سرخ کردن،در قابلمه ی کوچکی در حدی روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور باشند و آن را داغ کنید.۷خمیر را در قیف با سر کنگره دار بریزید. آن را به اندازه های دلخواه قیف زده و با دست، چاقو و یا قیچی چرب شده آن را جدا کرده و در روغن سرخ کنید. این کار را با بقیه خمیر ادامه دهید.
۸بامیه ها را از روغن خارج کرده، در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و کمی هم خنک شوند.
۹بامیه ها را برای ۵ دقیقه در شربت با حرارت ملایم بیندازید. سپس آن ها را خارج کرده در صافی بگذارید تا شربت اضافی آن ها گرفته شود.

منبع:www.persianv.com