طرز تهیه قارچ شکم پر
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ……………… 300 گرم
فلفل دلمه ای ……………………. 1 عدد
پنیر پیتزا ……………………….. 1 پیمانه
قارچ ……………………………. 10 عدد
پیاز …………………………….. 1 عدد
رب گوجه فرنگی ……………… 4 قاشق غذاخوری
روغن ………………………….. به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه، آویشن، پودر سیر ……………… به مقدار لازم
قارچ شکم پر یک پیش غذای ساده و شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده می شه. برای تهیه ماده داخل قارچ ها ابتدا پیاز را ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت میدیم تا نرم شه. سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا گوشت سرخ شه (مراقب باشین که خشک نشه)، در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم. حالا مقداری آب اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا گوشت و مواد دیگه حسابی با هم مخلوط شن و موادمون خوب مزه دار شه و بعد از ورچیده شدن آب اضافی، مواد آماده شده مونو از روی حرارت برمی داریم.
برای تهیه قارچ شکم پر به تعدادی قارچ بزرگ و تازه نیاز دارید ترجیحا به تعداد مهموناتون. با یک قاشق چای خوری داخلش رو به آرومی خالی کنید و سپس با موادی که آماده کردیم داخلش رو پر کنید، بنا به سلیقه از محتویات دیگه ای هم می تونید استفاد کنید.
روش رو هم با پنیر پیتزا بپوشونید و برای چند دقیقه در فر قرار بدین، برای طلایی شدن روی پنیرها چند ثانیه گریل رو روشن کنید. قارچ که آب انداخت و پنیرها آب شدن قارچ شکم پر شما آماده است.
منبع: shekamsalam.com