طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

این کیک واقعا ساده ولی خیلییییی خوشمزه ست….من چندین بار درستش کردم و هر بار هم هرجا بردم همه کلی خوششون اومد

مواد لازم:

 

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

ماست: 1 پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

کره: 50 گرم

تخم مرغ: 3 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

سیب سفت: 2 تا 3 عدد

طرز پخت:

همه مواد رو به دمای محیط می رسونیم و میذاریم جلومون..کره رو آب کردم، آرد رو سه بار الک کردم و با بیکینگ پودر مخلوط کردم (یا اول مخلوط کنین و بعد الک کنین)..فر رو روی 180 درجه روشن کردم..قالب رو گریسکاری می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم..اگه قالبتون سیلیکونی بود نیاز به هیچ کاری نیست…قالب مستطیل 20*30 مناسبه..قالب گرد من 24 سانت بود

روغن و شکر و کره آب شده رو یه دور با همزن زدم تا کمی روشن بشه

تخم مرغها رو یکی یکی توش شکوندم

یکی که جذب شد بعدی رو ریختم و هربار خوب با همزن زدم..این عکس بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغه که وانیل هم ریختم

ماست رو هم ریختم و هم زدم…تو این مرحله به همسری امر می کنیم که تندی دو تا سیب سفت بشور و پوست بگیر و اسلایس کن!! ورقه های سیب نباید خیلی نازک و خیلی کلفت باشه ها..مهمه !

بعد هم آرد رو کم کم به مواد اضافه کردم و با دور کند همزن مخلوط کردم مواد رو

می تونین با قاشق هم بزنین…مایه کیک رو ریختم توی قالب

سیب ها رو با رعایت یه نکته روش می چینیم: سیب ها باید به هم تکیه بدن…یعنی دومی رو کمی روی اولی و الی آخر… طبق عکس…روی سیب ها دارچین ریختم…بسته به ذایقه تون کم و زیاد کنین….من تو این عکس دارچین و کمی شکر سفید ریختم روی سیب ها

تو این یکی ، سیب ها رو مثه رز چیدم و دارچین و شکر قهوه ای ریختم روی سیب ها

تو این یکی هم توی یه قالبی مستطیل درست کردم که بردم مهمونی..بقیه هم توی قالب مافین ریختم.. فقط وسط سیب ها دارچین و شکر سفید ریختم…می تونین پودر پسته هم روش بریزین

میره توی فر..به مدت 40 تا 45 دقیقه..ولی حتما چک کنین

وقتی تستر تمیز از توی کیک در اومد…من حرارت بالا رو روشن کردم تا روی کیکم طلایی بشه

عطر سیب و دارچین واقعا محشره توی این کیک…من که معتاد این کیکم و مرتب درستش می کنم..حالا یه ورژن جدیدشو هم درست کردم که میذارم اونم:)

حالا چند تا نکته رو یادآور بشم:

* قطر اسلایس های سیب رو نه نازک و نه کلفت بگیرین..اگه خیلی نازک باشه، توی کیک نشست می کنه و آب میشه..اگه خیلی کلفت باشه سنگین میشه روی کیک و مانع پف کیک میشه و داخل کیک خمیر میشه

* اندازه گیری اگه درست نباشه و مایه کیک شل باشه بازم اسلایس های سیب فرو میره…..از خوشمزگی کیک کم نمیشه ها..اصلا شاید شما جزو اونایی باشین که طعم سیب پخته توی کیک رو دوست داشته باشین ولی خب زیبایی کیک رو ممکنه کم کنه … مثه این کیک من که چون آردم یکمی کمتر بود سیب هام پایین رفت

* اون نکته تکیه دادن اسلایس ها به همدیگه هم خیلی مهمه…اگه جدا جدا بذارین ممکنه بازم بره پایین

* سیب زرد و قرمز و گلاب هرکدوم رو انتخاب می کنین فرق نداره فقط باید سفت باشه و پوک نباشه

** برای پخت هر نوع کیکی در مایکرو فر:

مایکرو ها یه حالت کانوکشن داره که در واقع تبدیل میشه به فرگاز معمولی و می تونین عین درجه و زمان دستور رو روش تنظیم کنین…توی حالت convection میتونین قالب فلزی هم توی مایکروفر بذارین…قبلش یه ظرف آب رو با 100 درصد به مدت 3 دقیقه بذارین تا فضا گرم بشه
اگه از حالت مایکرو بخواین استفاده کنین زمانش کمتره…توی 6 دقیقه کیکت آماده ست تقریبا…قدرتش هم 100 درصد ..البته قبلش یه ظرف آب رو با 100 درصد به مدت 3 دقیقه بذارین تا فضا گرم بشه…اما قالب فلزی نمی تونین بذارین

فقط هر کیکی که توی مایکرو درست میشه وقتی درمیارین باید اول درپوش داشته باشه تا بخارش خارج بشه…اینجوری خشک نمیشه

منبع: هانی شف