طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت
  • مواد لازم

    آرد 2/5 پیمانه
    تخم مرغ 4 عدد
    ماست 1 پیمانه
    روغن مایه 3/4 پیمانه
    بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی کیک گوشت

    گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
    فلفل دلمه ای 2 عدد
    قارچ به میزان دلخواه
    پیاز 1 عدد درشت
    رب گوجه فرنگی به میزان لازم
    نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه
    پنیر پیتزا به میزان دلخواه

    طرز تهیه خمیر کیک گوشت:

    ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم بزنید و روغن و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
    بعد از 5 دقیقه ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
    آراد را الک کنید و کم کم به مواد فوق اضافه کنید

    طرز تهیه مواد میانی کیک گوشت:

    با کمی روغن مایع پیاز های نگینی خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید ، آب گوشت که گرفته شد رب گوجه و ادویه (نمک فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و زمان میدهیم تا مواد کمی پخته شوند و آب مواد بطور کامل بخار شود.

    مرحله آخر طرز تهیه کیک گوشت:

    داخل ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و دیواره های ظرف را هم چرب می کنیم نیمی از خمیر کیک را داخل ظرف می ریزیم و بعد مواد میانی کیک را اضافه می کنیم و روی انرا پنیر پیتزا میریزیم نصف دیگر خمیر کیک را اضافه می کنیم و روی انرا هم پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر که از قبل روشن کرده ایم و گرم شده است 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم.

منبع: atairan.com