طرز پخت لونگی بادمجان

طرز پخت لونگی بادمجان

لونگی بادنجان خوراک معروف اذری

 

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

بادنجان قلمي: 5 عدد

مغز گردو: 400 گرم چرخ شده

پياز: يك عدد رنده شده

رب انار يا ازگيل: 3 قاشق غذاخوري

آب ليموترش: يك قاشق غذاخوري

نمك و فلفل: به ميزان لازم

روغن: به ميزان لازم

طرز تهیه :

بادنجان ها را با پوست آب پز كرده و شكمشان را باز كنيد. سپس داخل آبكش ريخته و يك جسم سنگين روي آن ها قرار دهيد تا آبشان خارج شود.

براي تهيه ي مواد مياني به اين ترتيب عمل كنيد:

مغز گردوي چرخ شده را همراه پياز رنده شده بدون آب، رب انار يا ازگيل، آبليموترش، نمك و فلفل مخلوط و داخل بادنجان ها را با اين مايه پر كرده و در روغن كم، با حرارت خيلي ملايم و در بسته سرخ كنيد. اين كار بايد حدود 30 تا 45 دقيقه با حرارت ملايم زمان ببرد و مرتب اين رو و آن رو كنيد. اين غذا همراه پلو يا نان سرو مي شود. در این دستور پخت می توانید به جای بادمجان از گوجه فرنگی ، مرغ یا ماهی کامل نیز استفاده کنید.

نكته: اين دستور 75 گرم كربوهيدرات، 20 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1280 كيلوكالري انرژي دارد.