فلفل دلمه‌ای شکم پر مخصوص گیاهخواران

فلفل دلمه‌ای شکم پر مخصوص گیاهخواران

شما می‌توانید درون فلفل‌های دلمه‌ای را با کینوا و لوبیای سیاه پر کنید و از آن به عنوان یک غذای سرشار از پروتئین گیاهی استفاده کنید. این غذا می‌تواند برای گیاهخواران بسیار خوشمزه و لذیذ باشد . اگر دوست داشته باشید می‌توانید از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید .

زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه / برای 5 نفر

مواد لازم:

5 عدد فلفل دلمه‌ای ( درون فلفل دلمه‌ای باید خالی شود).

½ پیمانه کینوا

1 پیمانه آب سبزیجات کم سدیم

1 و ½ پیمانه ذرت

1و ½ پیمانه لوبیای سیاه

1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده

½ پیمانه پیاز قرمز خرد شده

1 عدد هالاپینیو ( دانه‌های آن باید گرفته شود و به صورت نازک برش بخورد)

½ پیمانه سالسا

¼ پیمانه گشنیز و یا جعفری خرد شده

¾ قاقش چایخوری زیره سبز

1 حبه سیر درشت و خرد شده

ارزش تغذیه‌ای:

226 کالری

9 گرم پروتئین

42 گرم کربو هیدرات

11 گرم فیبر

11 گرم شکر

1039 میلی گرم سدیم

3 گرم چربی

1 گرم چربی اشباع

دستور تهیه:

1. فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم کنید .

2. فلفل‌ها را در یک ظرف قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در درون فر بپزید .

3. در همین حال،کینوا را در آب سبزیجات به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزید . سپس آن را به یک کاسه‌ی بزرگ انتقال دهید .

4. حالا ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی، پیاز، هالاپینیو ، سالسا، گشنیز و زیره سبز را به کاسه اضافه کنید .آن‌ها را با هم ترکیب کنید .

5. یک ماهیتابه‌ی نچسب را به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید . سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه به صورت خشک حرارت دهید . محتوای کاسه را درون ماهیتابه بریزید و به مدت 30 دقیقه هم بزنید . ( پیاز و گوجه فرنگی باید نرم شود )

6. بعد از پخته شدن فلفل‌ها، درون آن را با مخلوط حاصل پر کنید . درب فلفل‌ها را قرار دهید و آن را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید . اگر دوست داشتید می‌توانید کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.

منبع: atrin.net