شما میتوانید درون فلفلهای دلمهای را با کینوا و لوبیای سیاه پر کنید و از آن به عنوان یک غذای سرشار از پروتئین گیاهی استفاده کنید. این غذا میتواند برای گیاهخواران بسیار خوشمزه و لذیذ باشد . اگر دوست داشته باشید میتوانید از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید .
زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه / برای 5 نفر
مواد لازم:
5 عدد فلفل دلمهای ( درون فلفل دلمهای باید خالی شود).
½ پیمانه کینوا
1 پیمانه آب سبزیجات کم سدیم
1 و ½ پیمانه ذرت
1و ½ پیمانه لوبیای سیاه
1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده
½ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
1 عدد هالاپینیو ( دانههای آن باید گرفته شود و به صورت نازک برش بخورد)
½ پیمانه سالسا
¼ پیمانه گشنیز و یا جعفری خرد شده
¾ قاقش چایخوری زیره سبز
1 حبه سیر درشت و خرد شده
ارزش تغذیهای:
226 کالری
9 گرم پروتئین
42 گرم کربو هیدرات
11 گرم فیبر
11 گرم شکر
1039 میلی گرم سدیم
3 گرم چربی
1 گرم چربی اشباع
دستور تهیه:
1. فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم کنید .
2. فلفلها را در یک ظرف قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در درون فر بپزید .
3. در همین حال،کینوا را در آب سبزیجات به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزید . سپس آن را به یک کاسهی بزرگ انتقال دهید .
4. حالا ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی، پیاز، هالاپینیو ، سالسا، گشنیز و زیره سبز را به کاسه اضافه کنید .آنها را با هم ترکیب کنید .
5. یک ماهیتابهی نچسب را به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید . سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه به صورت خشک حرارت دهید . محتوای کاسه را درون ماهیتابه بریزید و به مدت 30 دقیقه هم بزنید . ( پیاز و گوجه فرنگی باید نرم شود )
6. بعد از پخته شدن فلفلها، درون آن را با مخلوط حاصل پر کنید . درب فلفلها را قرار دهید و آن را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید . اگر دوست داشتید میتوانید کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.
منبع: atrin.net