نمک و این توصیه های مهم

نمک و این توصیه های مهم

نمک و استفاده از آن

حتما به درج عبارت «نمک تصفیه شده خوراکی یددار»، توجه کنید.

مهندس سولماز چوبکی اظهار داشت:

یکی از مهم ترین اقدامات سازمان غذا و دارو در خصوص اصلاح الگوی مصرف با هدف ارتقاء سلامت مصرف کننده ، درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی می باشد.
وی گفت: یکی از شاخص های نشانگرهای رنگی تغذیه ای نمک است که بر اساس آن محصولاتی که دارای نمک هستند .

علاوه بر اینکه میزان نمک در محصول مصرفی درج می شود از رنگ های هشدار دهنده سبز، نارنجی و قرمز استفاده می گردد که به مصرف کننده کمک می کند الگوی مصرف خود را بر اساس توانایی هایی جسمی که دارد اصلاح کند؛

مثلا اگر فردی فشار خون بالایی دارد در انتخاب و مصرف محصول با توجه به رنگ شاخص نمک دقت لازم را داشته باشد.
چوبکی ادامه داد: یکی از مهم ترین عواملی که می توان میزان نمک مصرفی را کاهش داد، فرهنگ سازی می باشد.

لذا موضوع فرهنگ سازی در راستای اصلاح الگوی مصرف و کاهش دریافت نمک در دستور کار این سازمان قرار دارد و اقدامات متعددی از جمله کمپین های سراسری و بسیج های ملی کاهش مصرف نمک تشکیل شده است.
کارشناس سازمان غذا و دارو افزود: توصیه ای که برای مصرف کنندگان داریم این است که ضمن آن که از مصرف زیاد نمک جداً خودداری نمایند ،

از نمک های تصفیه شده خوراکی یددار استفاده کنند.

منبع: مهر