نکات مهم و اساسی برای دم کردن چای

نکات مهم و اساسی برای دم کردن چای

حتما دیده‌اید که گاهی چند دقیقه بعد از دم کردن چای رنگ آن کدر و تیره شده این در حالی است که مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد چای زیاد دم کشیده موجب افزایش خستگی شما می‌شود.

مصرف چای کهنه موجب افزایش خستگی میشود و اگر چای بیش از ۱۰ دقیقه دم بکشد، چای کهنه به حساب می‌آید و استفاده از چای تازه خستگی را کاهش می‌دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، قهوه و چای جزء مرسوم ترین نوشیدنی‌ها به حساب می‌آیند که حس خستگی را از تن خارج می‌کنند این در حالی است که چای کهنه خستگی را تا ۱۳ درصد در بدن افزایش می‌دهد.

chay1

گفتنی است، مصرف چای به عنوان نوشیدنی‌ بایستی در طول روز قرار گیرد و هر فردی بایستی به اندازه ۴ تا ۶ لیوان در طول روز چای بنوشد.

همچنین افراد بایستی توجه داشته باشند که از چای به عنوان نوشیدن آب نبایستی استفاده کنند و چای را بهتر است که در کنار نوشیدنی‌های دیگر قرار گیرد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند زمان ماندگاری برگ چای در آب حدود ۱۰ دقیقه باید باشد و بیش از آن موجب تلخی و پر رنگی و صاعد شدن گاز‌های سمی در آن می‌شود.

منبع: 7ganj.ir