پودینگ کیک لیمویی

پودینگ کیک لیمویی

موادلازم

آرد                     یک چهارم لیوان

شکر                  سه چهارم لیوان

شیر                  یک لیوان

تخم مرغ             3عدد

آب لیمو              یک چهارم لیوان

پوست لیمو        یک قاشق غذاخوری

نمک                  به مقدار کم

طرز تهیه

ابتدا شکر، آرد و نمک را باهم مخلوط کنیدسپس ، پوست لیمو و آب لیمو زرده را با شیرهم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنیدسفیده تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد و به آرامی به مواد دیگر اضافه کنیدو هم بزنید.

سپس مایه را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهیدوقتی خوب طلایی شدند از فر خارج کنید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید و داغ آنرا سرو کنید ومیل کنید نوش جان

منبع : یخ در بهشت