ژله سبزه هفت سین

ژله سبزه هفت سین

مواد لازم برای ژله سبزه هفت سین:

ژله آلوئه ورا:  2 بسته

ژله قرمز رنگ: 1 بسته

رنگ سبز خوراکی: کمی

ژل مات: به میزان لازم

مواد لازم برای ژله مات:

پودر ژلاتین: 100 گرم

آب: 224 گرم

شکر: 224 گرم

شیر تبخیرشده: 336 گرم

اسانس یا طعم دهنده بیرنگ: اندکی

طرز تهیه ژله سبزه هفت سین:

ژله آلوئه ورا را تهیه نموده و در قالب مسطح شیشه ای گرد به قطر تقریبی ۲۵ سانتیمتر بریزید و بگذارید ببندد.

ژلاتین را روی آب بپاشید. شکر و شیر تبخیر شده را مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید، سپس ژلاتین را بیفزایید و اندکی حرارت دهید. مواد را از الک رد کرده، اسانس بزنید و کمی از آن را سبز کنید و بگذارید ولرم شود.

jele13

حال کمی از مواد را در سرنگ نو با سر سوزن ۱۸ یا ۲۱ ریخته و از مرکز به اطراف به صورت عمود و مارپیچ خطی عمودی از ژل مات سبز را در آلوئه ورا تزریق کنید. مراقب باشید با کف ظرف فاصله داشته باشید.اگر احیانا از مواد بیرون زد پاک نکنید. اگر احیانا مواد ژل مات سرد شد و بست، چند ثانیه حرارت دهید تا شل شود. سوزن ها را نیاز نیست خیلی کنار هم بزنید، چون وقت گیر خواهد بود، با فاصله کفایت می کند. چون بعدا آن را پرپشت جلوه خواهیم داد.

jele14

وقتی کل طرف را به صورت خطی مارپیچ از مرکز به اطراف پر کردید (حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان خواهد برد). حال، مابقی ژل مات سبز را روی کار بریزید تا ضخامت یک تا دو میلیمتر از سطح کار پوشش داده شود، تا کار شما پر پشت جلوه کند.

jele15

آن را در یخچال بگذارید. ژله ی قرمز را مطابق دستور بسته حاضر کرده و کمی از ژل مات سفید به آن بیفزایید تا جلوه ماتی پیدا کند و آن را روی ژله سبزه بریزید تا حالت ربان رنگی دور ژله را تداعی کند. قالب را ۲ ساعت در یخچال قرار داده، سپس با کمک فرو بردن در ظرف آب گرم و برگرداندن در ظرف سرو مرطوب، آن را از قالب خارج کنید.

jele16

نکته:

شیر تبخیر شده در قوطی هایی شبیه شیرعسلی به فروش می رسد.

با استفاده از ژله مات، ژله شما بسیار خوش برش شده و کار با آن بسیار ساده تر از روش هایی مثل دنت، خامه و امثال این است که حاوی ژلاتین نیستند.

این دستور ۵۰۰ گرم کربوهیدرات،۴۰۰گرم پروتئین،۳۰گرم چربی و ۲۴۳۰گرم کیلو کالری انرژی دارد.