کیک کشمشی

کیک کشمشی

کیک کشمشی از کیک های محبوب خودمه. این دستور رو حتما امتحان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

آرد         یک و نیم پیمانه

کره        100 گرم

شکر      یک پیمانه

تخم مرغ  3 عدد

کشمش  نصف پیمانه

شیر       نصف پیمانه

هل        یک قاشق چایخوری

وانیل      نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر  نصف قاشق چایخوری

روش تهیه:

فر رو روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم بشه. مثل بقیه کیک ها شکر و کره رو با هم زن مخلوط میکنیم. وقتی که کاملا کرمی شد، تخم مرغ ها یکی یکی اضافه میکنیم و با همزن کاملا مخلوط میکنیم. با آخرین تخم مرغ، وانیل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

آرد و بیکینگ پودر و هل رو با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و بعد به صورت متناوب با شیر به مواد اضافه میکنیم. اولین و آخرین مرحله، اضافه کردن آرد باشه و بین هر مرحله یه مقدار شیر اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه. کشمش ها رو با آرد مخلوط میکنیم و نهایتا به مواد اضافه میکنیم.

قالب رو اول چرب میکنیم و بعد روش یه مقدار آرد الک میکنیم و مواد رو توش میریزیم و به مدت 30 دقیقه توی فر بگذارید تا پخته بشه. اگه دیدید هنوز نپخته 10 دقیقه به زمان اضافه کنید و بعد از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک بشه و بعد برش بزنید.

منبع: bakecake.mihanblog.com