Today
Monday
12 الی 22
Tuesday
12 الی 22
Wednesday
12 الی 22
Thursday
12 الی 22
Friday
12 الی 22
Saturday
12 الی 22
Sunday
12 الی 22
Address & Contact
Our Address
رشت ، بعد از فروشگاه صابرین ، رستوران بیرون بر آشیل
Telephone
بیرون بر و قبول سفارشات مجالس آشیل در رشت
به مدیریت: سینا احمدزاده
شماره تماس
09197047966
01333263124
01333252926
کیفیت ما افتخار ماست
با برنج صد در صد ایرانی
قبول سفارشات مجالس
با یکبار امتحان مشتری دائمی ما خواهید شد
دارای پرسنل مجرب و حرفه ای
کیفیت غذایی بالا
انواع غذا های (چلو ، خورشت، پیش غذا ، نوشیدنی ، غذاهای روزانه )
با پیک رایگان
شماره تماس
09197047966
01333263124
01333252926
اصول و ریزه کاری های بیرون بر عبارتند از :
زمان مناسب برای رسیدن غذا.
نحوه مناسب بسته بندی غذا.
کنترل پیک ها و رفتار مناسب با آنها.
نحوه پاسخ گویی به مشتری از طریق تلفن.
راه اندازی و فعال کردن قسمت دلیوری.
مدیریت صحیح دلیوری.
راضی نگه داشتن مشتری ها و تبدیل مشتری ها ی گزری به مشتری ثابت.
مدیریت پیک ها و درست کردن بسته بندی های مناسب و زیبا.
سلامت غذا اوجب واجبات است
سلامتی غذایی که مشتری ارائه میدهید همیشه یکی از مهمترین ارکان یک رستوران است. اما اهمیت این امر زمانی که میخواهید سرویس بیرونبر ارائه کنید بیشتر هم میشود.
سلامتی غذا در تمامی مراحل بستهبندی، انتقال به محل مورد نظر مشتری و ارائه به او، باید مورد توجه مدیر رستوران باشد.
سیستم بیرون بر دارای انواع مختلفی است که مشتریان میتواند با توجه به شرایط خود و هم چنین امکاناتی که در اختیار قرار دارند؛ با انتخاب یکی از روشهای تعیین شده غذای خود را سفارش بدهند. آشنا بودن مشتریان با چنین قابلیتی میتواند باعث سهولت روند ارسال غذا و همچنین افزایش فروش رستورانها شود.
فقط کافی است که گوشی تلفن را بردارید سفارش خود را از طریق یک تماس تلفنی ثبت نمایید. شما میتوانید با استفاده از این سیستم و فقط با یک تماس تلفنی چند دقیقه ای در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به خروج از مکانی که در آن هستید، غذای مورد نظرتان را سفارش داده و درب منزل یا محل کارتان دریافت کنید. ثبت تلفنی سفارش غذا یکی از قدیمیترین انواع سیستم سفارش بیرون بر رستوران میباشد که بسیاری از افراد همچنان دوست دارند به این روش غذای مورد نظر خود را سفارش و دریافت نمایند.
به مدیریت: سینا احمدزاده
شماره تماس
09197047966
01333263124
01333252926
چلو
کوبیده سیخی…………… 15/000
جوجه سیخی …………… 13/000
چلو جوجه معمولی……………22/000
چلو جوجه مخصوص……………28/000
چلو کباب کوبیده (دوسیخ )…………..27/000
چلو کباب میکس……………35/000
چلو چنجه……………35/000
چلو کباب برگ……………30/000
چلو کباب قفقازی ……………32/000
چلو کباب بختیاری……………32/000
چلو کوبیده نگین دار……………30/000
چلو کره …………… 12/000
چلو کباب آشیل ……………80/000
چلو جوجه لبنانی ……………33/000
خورشت
چلو خورشت قیمه……………18/000
چلو خورشت قورمه……………18/000
چلو زرشک پلو با مرغ……………26/000
چلو فسنجان…………….25/000
خوراک چنجه…………….25/000
بال و کتف……………12/000
غذا های روزانه
دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه
چلو میرزا قاسمی……………20/000
چلو خورشت باقالی……………18/000
باقلی پلو……………32/000
لوبیا پلو……………20/000
ماست بورانی……………6/000
سالاد شیرازی ……………5/000
ماست چکیده……………6/000
ترشی آشیل……………6/000
زیتونن پرورده……………6/000
پیش غذا و نوشیدنی
نوشابه بطری ……………3/500
لیموناد……………5/000
دلستر شیشه ای……………5/000
نوشابه خانواده……………10/000
دوغ خانواده……………10/000
آشپزخانه بیرون بر، همان کترینگ است؟
کترینگ و آشپزخانه غذای بیرون بر، از جهات زیادی شبیه به هم هستند اما تفاوت هایی نیز دارند. مهم ترین شباهت آن ها، تامین کردن غذا و نوشیدنی است. و بارزترین تفاوت شان نیز به مخاطبان آن ها بر می گردد.بیشتر مشتریان آشپزخانه های بیرون بر، مردم هستند. در حالی که کترینگ ها با شرکت ها برای تهیه غذای شرکتی همکاری می کنند.
درباره ی انواع بسته بندی بیرون بر غذا
یک ظرف غذای مقاوم ، ضد روغن و ضد رطوبت می تواند عطر و طعم غذا را چندین برابر کند. با دقت به چنین نکاتی ، تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات باکیفیت ، پایدار و نو آورانه بر آورده می شود. به همین دلیل آگاهی از انواع بسته بندی بیرون بر غذا و شناخت مزایا و معایب هر کدام ، برای کسانی که به نحوی در این حوزه مشغول به فعالیت هستند ، بسیار ضروری است.
چرا نوع جعبه غذای بیرون بر مهم است؟
اگر می خواهید که رستوران شما دائما در حال کسب درآمد باشد ، باید شیوه های صحیح بسته بندی را برای غذای خود به کار گیرید.
محافظت از غذا
جنس بسته بندی مواد غذایی ، بر اساس نوع محافظت از غذا در حین حمل و نقل و جابجایی تعیین می شود. حفظ وضعیت غذا ، هنگام انتقال از رستوران به دست مصرف کننده ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به عنوان مثال کارتن بیرون بر برای غذا مناسب است. در حالی که آلومینیوم مخصوص قوطی های نوشابه است.
ایمنی مواد غذایی
بسته بندی مواد غذایی باید به گونه ای باشد که از هر نوع آلودگی حفظ شود. مخصوصا در شرایط این روزها که ویروس کرونا سلامت همه ی مردم را تهدید می کند. اگر غذای آلوده به دست مشتری برسد ، مشتری قطعا ناراضی خواهد بود و سفارش خود را ارجاع می دهد.
فراخوان یک محصول ، اعتبار یک نام تجاری را به طور بالقوه از بین می برد. فروش محصول کاهش پیدا می کند و حتی ممکن است منجر به شکایت هم بشود.
تازگی غذا
بسته بندی مناسب می تواند ظاهر ، طعم ، ماندگاری و کیفیت غذا را حفظ کند و یک وعده ی غذایی را جذاب تر کند. وجود چنین خاصیتی در ظروف غذا ، این امکان را به مشتری می دهد که پیش از مصرف یک وعده ی غذایی ، بتواند آن را برای مدتی در خانه نگه دارد.
انواع کباب
انواع خورشت
بیرون بر آشیل در رشت , بیرون بر , بیرون بر در رشت , چلو در رشت , خورشت , پیش غذا , بهترین بیرون بر در رشت , بیرون بر با پیک رایگان در رشت , بیرون بر و قبول سفارشات مجالس آشیل در رشت , رستوران بیرون بر , بهترین رستوران در رشت , رستوران , قیمت غذای بیرون بر در رشت , بهترین کباب در رشت , چلو کباب بختیاری در رشت , زیتونن پرورده , چلو جوجه لبنانی , چلو کوبیده نگین دار , چلو زرشک پلو با مرغ در رشت , چلو فسنجان , غذاخوری دررشت بیرون بر در رشت , رستوران در رشت , بیرون بر مطمئن , آشیل در رشت , بیرون بر آشیل , غذای باکیفیت , مواد اولیه ,