بیرون بر و قبول سفارشات مجالس آشیل در رشت

به مدیریت: سینا احمدزاده

شماره تماس

09197047966

01333263124

01333252926

کیفیت ما افتخار ماست
با برنج صد در صد ایرانی
قبول سفارشات مجالس
با یکبار امتحان مشتری دائمی ما خواهید شد
دارای پرسنل مجرب و حرفه ای
کیفیت غذایی بالا
انواع غذا های (چلو ، خورشت، پیش غذا ، نوشیدنی ، غذاهای روزانه )
با پیک رایگان

شماره تماس

09197047966

01333263124

01333252926

اصول و ریزه کاری های بیرون بر عبارتند از :

 زمان مناسب برای رسیدن غذا.
 نحوه مناسب بسته بندی غذا.
 کنترل پیک ها و رفتار مناسب با آنها.
 نحوه پاسخ گویی به مشتری از طریق تلفن.
 راه اندازی و فعال کردن قسمت دلیوری.
 مدیریت صحیح دلیوری.
 راضی نگه داشتن مشتری ها و تبدیل مشتری ها ی گزری به مشتری ثابت.
 مدیریت پیک ها و درست کردن بسته بندی های مناسب و زیبا.

سلامت غذا اوجب واجبات است

سلامتی غذایی که مشتری ارائه می‌دهید همیشه یکی از مهمترین ارکان یک رستوران است. اما اهمیت این امر زمانی که می‌خواهید سرویس بیرون‌بر ارائه کنید بیشتر هم می‌شود.

سلامتی غذا در تمامی مراحل بسته‌بندی، انتقال به محل مورد نظر مشتری و ارائه به او، باید مورد توجه مدیر رستوران باشد.

سیستم بیرون بر دارای انواع مختلفی است که مشتریان می‌تواند با توجه به شرایط خود و هم چنین امکاناتی که در اختیار قرار دارند؛ با انتخاب یکی از روش‌‌‌های تعیین شده غذای خود را سفارش بدهند. آشنا بودن مشتریان با چنین قابلیتی می‌تواند باعث سهولت روند ارسال غذا و همچنین افزایش فروش رستوران‌ها شود.

فقط کافی است که گوشی تلفن را بردارید سفارش خود را از طریق یک تماس تلفنی ثبت نمایید. شما می‌توانید با استفاده از این سیستم و فقط با یک تماس تلفنی چند دقیقه ای در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به خروج از مکانی که در آن هستید، غذای مورد نظرتان را سفارش داده و درب منزل یا محل کارتان دریافت کنید. ثبت تلفنی سفارش غذا یکی از قدیمی‌ترین انواع سیستم سفارش بیرون بر رستوران می‌باشد که بسیاری از افراد همچنان دوست دارند به این روش غذای مورد نظر خود را سفارش و دریافت نمایند.

به مدیریت: سینا احمدزاده

شماره تماس

09197047966

01333263124

01333252926

 

چلو

کوبیده سیخی…………… 15/000

جوجه سیخی …………… 13/000

چلو جوجه معمولی……………22/000

چلو جوجه مخصوص……………28/000

چلو کباب کوبیده (دوسیخ )…………..27/000

چلو کباب میکس……………35/000

چلو چنجه……………35/000

چلو کباب برگ……………30/000

چلو کباب قفقازی ……………32/000

چلو کباب بختیاری……………32/000

چلو کوبیده نگین دار……………30/000

چلو کره …………… 12/000

چلو کباب آشیل ……………80/000

چلو جوجه لبنانی ……………33/000

خورشت

چلو خورشت قیمه……………18/000

چلو خورشت قورمه……………18/000

چلو زرشک پلو با مرغ……………26/000

چلو فسنجان…………….25/000

خوراک چنجه…………….25/000

بال و کتف……………12/000

غذا های روزانه
دوشنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه

چلو میرزا قاسمی……………20/000

چلو خورشت باقالی……………18/000

باقلی پلو……………32/000

لوبیا پلو……………20/000

ماست بورانی……………6/000

سالاد شیرازی ……………5/000

 ماست چکیده……………6/000

ترشی آشیل……………6/000

زیتونن پرورده……………6/000

پیش غذا و نوشیدنی

نوشابه بطری ……………3/500

لیموناد……………5/000

دلستر شیشه ای……………5/000

نوشابه خانواده……………10/000

دوغ خانواده……………10/000

آشپزخانه بیرون بر، همان کترینگ است؟

کترینگ و آشپزخانه غذای بیرون بر، از جهات زیادی شبیه به هم هستند اما تفاوت هایی نیز دارند. مهم ترین شباهت آن ها، تامین کردن غذا و نوشیدنی است. و بارزترین تفاوت شان نیز به مخاطبان آن ها بر می گردد.بیشتر مشتریان آشپزخانه های بیرون بر، مردم هستند. در حالی که کترینگ ها با شرکت ها  برای تهیه غذای شرکتی همکاری می کنند.

درباره ی انواع بسته بندی بیرون بر غذا

یک ظرف غذای مقاوم ، ضد روغن و ضد رطوبت می تواند عطر و طعم غذا را چندین برابر کند. با دقت به چنین نکاتی ، تقاضای مصرف کنندگان برای محصولات باکیفیت ، پایدار و نو آورانه بر آورده می شود. به همین دلیل آگاهی از انواع بسته بندی بیرون بر غذا و شناخت مزایا و معایب هر کدام ، برای کسانی که به نحوی در این حوزه مشغول به فعالیت هستند ، بسیار ضروری است.

چرا نوع جعبه غذای بیرون بر مهم است؟

اگر می خواهید که رستوران شما دائما در حال کسب درآمد باشد ، باید شیوه های صحیح بسته بندی را برای غذای خود به کار گیرید.

محافظت از غذا

جنس بسته بندی مواد غذایی ، بر اساس نوع محافظت از غذا در حین حمل و نقل و جابجایی تعیین می شود. حفظ وضعیت غذا ، هنگام انتقال از رستوران به دست مصرف کننده ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به عنوان مثال کارتن بیرون بر برای غذا مناسب است. در حالی که آلومینیوم مخصوص قوطی های نوشابه است.

ایمنی مواد غذایی

بسته بندی مواد غذایی باید به گونه ای باشد که از هر نوع آلودگی حفظ شود. مخصوصا در شرایط این روزها که ویروس کرونا سلامت همه ی مردم را تهدید می کند. اگر غذای آلوده به دست مشتری برسد ، مشتری قطعا ناراضی خواهد بود و سفارش خود را ارجاع می دهد.

فراخوان یک محصول ، اعتبار یک نام تجاری را به طور بالقوه از بین می برد. فروش محصول کاهش پیدا می کند و حتی ممکن است منجر به شکایت هم بشود.

تازگی غذا

بسته بندی مناسب می تواند ظاهر ، طعم ، ماندگاری و کیفیت غذا را حفظ کند و یک وعده ی غذایی را جذاب تر کند. وجود چنین خاصیتی در ظروف غذا ، این امکان را به مشتری می دهد که پیش از مصرف یک وعده ی غذایی ، بتواند آن را برای مدتی در خانه نگه دارد.

انواع کباب

انواع خورشت

 

 

 

بیرون بر آشیل در رشت , بیرون بر  , بیرون بر در رشت  , چلو در رشت ,  خورشت ,  پیش غذا , بهترین بیرون بر در رشت , بیرون بر با پیک رایگان در رشت , بیرون بر و قبول سفارشات مجالس آشیل در رشت , رستوران بیرون بر , بهترین رستوران در رشت , رستوران  ,  قیمت غذای بیرون بر در رشت ,   بهترین کباب در رشت , چلو کباب بختیاری در رشت  , زیتونن پرورده  , چلو جوجه لبنانی , چلو کوبیده نگین دار , چلو زرشک پلو با مرغ در رشت , چلو فسنجان , غذاخوری دررشت بیرون بر در رشت ,  رستوران در رشت ,  بیرون بر مطمئن ,  آشیل در رشت ,  بیرون بر آشیل ,  غذای باکیفیت ,  مواد اولیه ,