Address & Contact

Our Address

تهران، بزرگراه آیت الله سعیدی، بعد از میدان قائم اسلامشهر، نرسیده به شهرک حصارک، جنب نمایندگی بستنی پام

ساخت ‌نصب سردخانه های صنعتی تاسیسات سرمایشی آریا صنعت

✅مشاوره ، طراحی ، ساخت و نصب ، راه اندازی ، خرید و فروش

✅اجرای کلیه سیستم های برودتی زیر صفر و و بالای صفر جهت بستنی و مواد غذایی منجمد گوشتی و دامی

✅نماینده و مجری فنی سیستمهای برودتی شرکت عقاب سرد در کل ایران و خاورمیانه

امروزه سردخانه برای نگهداری مواد غذایی و افزایش عمر نگهداری آنها و همچنین به منظور افزایش کیفیت عرضه محصول، کاربرد فراوانی پیدا کرده است. باغداران عرضه کنندگان لبنیات و مواد پروتئینی به راحتی می‌توانند با استفاده از سردخانه مدیریت عرضه خود را بهینه کرده و سود آوری را افزایش دهند. انواع سردخانه بسته به نوع مواد غذایی و حجم و ابعاد به دسته های زیر تقسیم بندی می‌شوند.
انواع سردخانه بر اساس دمای کاری

سردخانه در دو دسته اصلی بالای صفر و زیر صفر تقسیم‌بندی می‌شود. عمده کاربرد سردخانه بالای صفر نگهداری میوه و دارو و لبنیات و عمده کاربرد سردخانه زیر صفر در نگهداری گوشت و مرغ و ماهی است. دسته سومی که به منظور سردکردن سریع مواد غذایی کاربرد دارد تونل انجماد نامیده شود. چهارمین دسته سردخانه، برای نگهداری بستنی استفاده شده و سردخانه دو مرحله ای نامیده می‌شود.

سردخانه میوه و لبنیات

سردخانه هایی که به نام بالای صفری معروف هستند معمولا برای نگهداری مواد غذایی در دمایی بالاتر از دمای انجماد استفاده می‌شوند. دمای معمول این سردخانه ها معمولا بین ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد است. سردخانه میوه و سبزی و لبنیات تازه مانند شیر، دوغ و ماست و همچنین سردخانه نگهداری گوشت تازه از این قبیل هستند.

سردخانه گوشت و مرغ

سردخانه زیر صفر برای نگهداری مواد غذایی به صورت یخ زده استفاده می‌شود. دمای این نوع سردخانه معمولا پایین‌تر از صفر درجه سانتیگراد بوده و ۱۸- درجه سانتیگراد معمول‌ترین دمای نگهداری این نوع سردخانه است. معمولا ماهی و گوشت و مرغ یخ زده و سایر مواد غذایی یخ زده در سردخانه زیر صفر نگهداری می‌شوند.

تونل انجماد

تونل انجماد معمولا برای سرد و منجمد کردن سریع مواد غذایی کاربرد دارد و معمولا دمای آن در حدود ۴۰- درجه سانتیگراد است. تونل انجماد با سرعت بالا مواد غذایی را به دمای ۱۸- درجه سانتیگراد می‌رساند.

سردخانه بستنی (دو مرحله ای)

بستنی معمولا در دمایی پایین‌تر از ۱۸- درجه سانتیگراد نگهداری می‌شود. بستنی به علت داشتن چربی و خامه و در برخی موارد به علت وجود نمک در ساختارش، نیاز به دمایی پایین دارد تا بتواند شکل خود را حفظ نموده و حالت نرم شده را به خود نگیرد. معمولا برای نگهداری بستنی در ابعاد بزرگ از کمپرسورهای دو مرحله ای استفاده می‌شود.

انواع سردخانه بر اساس حجم و ابعاد

سردخانه ها بر اساس حجم و ابعاد به دسته های زیر تقسیم بندی می‌شوند:
– سردخانه اتاقی
– سردخانه متحرک
– سردخانه کانکسی
– سردخانه بزرگ صنعتی
ساخت سردخانه کوچک

کاربرد سردخانه اتاقی معمولا برای ساخت سردخانه کوچک و متوسط بوده و برای نگهداری مواد غذایی در رستورانها، مراکز توزیع، هتل ها و یا ذخیره میوه‌ در باغ‌ها کاربرد دارد. به این صورت که یک اتاق درون ساختمان در ابتدا به کمک ساندویچ پانل عایقکاری شده و سپس تجهیزات سرمایشی درون آن نصب می‌شوند.
سردخانه کانکسی – سردخانه متحرک

در صورتی‌که نیاز به یک سردخانه کوچک و متوسط وجود داشته باشد ولی فضای مورد نظر برای نصب آن در یک سوله و یا در فضای باز باشد، از سردخانه قابل حمل و یا سردخانه کانکسی استفاده می‌شود که به جای استفاده از دیوارهای اتاق، از کانتینر و یا سازه فلزی استفاده می‌شود.

سردخانه معمولی

در سردخانه با هوای معمولی فقط دما و رطوبت هوا کنترل می‌شود. ساخت سردخانه مواد غذایی عمدتا به این شکل صورت می‌گیرد.

انواع سردخانه بر اساس نوع اتمسفر

سردخانه کنترل اتمسفر

سردخانه کنترل اتمسفر برای نگهداری طولانی مدت برخی مواد ساخته می‌شود که نیازمند ایجاد شرایط خاص از نظر ترکیب هوای درون اتاق است. از جمله این شرایط کاهش غلظت اکسیژن یا اتیلن است. در این حالت اتاق به صورت کاملا هوا بند ساخته شده و به دو صورت ترکیب هوای سردخانه کنترل می‌شود.
در نوع اول دی اکسید کربن از مخزن مجاور اتاق به داخل تزریق شده و ترکیب هوا را تغییر می‌دهد.
– در حالت دوم برخی ترکیبات هوا به کمک فیلترهایی خاص از هوا جدا شده و از اتاق خارج می‌شوند.
به کمک این فرآیند فساد برخی مواد غذایی به تاخیر افتاده و شرایط برای نگهداری طولانی مدت آنها فراهم می‌گردد

سردخانه بزرگ صنعتی

سردخانه های بزرگ صنعتی که معمولا برای ذخیره و انبار مواد غذایی در حجم انبوه کاربرد دارند به طور عادی از اتاق‌های بسیار زیادی تشکیل می‌شوند که هر اتاق با توجه به نیاز سرما دریافت کرده و مواد غذایی به خصوصی در هر اتاق قابل نگهداری است. انبارهای مواد غذایی فاسد شدنی عمومی شهر که باغداران بزرگ و یا توزیع کنندگان اصلی گوشت و مرغ محصولات خود را در آن نگهداری می‌کنند معمولا در این دسته از قرار می‌گیرند. این انبار ها بسته به شرایط از سیستم فریونی و یا آمونیاکی بهره گیری می‌کنند.

به مدیریت : فیل کش

 

 

 

نصب و راه اندازی تونل انجماد , شرکت تاسیسات آریا صنعت , ساخت و نصب یخچال صنعتی تاسیسات آریا صنعت , نصب و راه اندازی تونل انجماددر تهران , سیستم های برودتی زیر صفر و و بالای صفر , سیستم های برودتی جهت بستنی , سیستم های برودتی مواد غذایی منجمد گوشتی و دامی  ,