پخش و فروش انواع ماهی تازه در سراسر نقاط  تهران

✅پخش به تمام نقاط تهران

✅کیفیت عالی و قیمت مناسب را از ما بخواهید

چگونه می توانیم بهترین و تازه ترین ماهی را انتخاب کنیم:

? برای اولین نکته همیشه به چشمان ماهی دقت کنید. یک ماهی تازه دارای چشمانی براق و برجسته است. از خریدن ماهی هایی که چشمانی تار دارند اجتناب کنید این ماهی ها به تازگی صید نشده اند

? پس از چشم ها به بدن ماهی نگاه کنید اگر بدن ماهی براق و درخشنده بود معلوم می شود که به تازگی صید شده است. به پولک های آن ست بزنید، اگر پولک ها به بدن جسبیده و لغزنده بودند ماهی تازه صید شده است.

?ماهی هایی که به تازگی صید شده اند بوی خاصی نمی دهند و تنها یک بوی معمولی و ساده دارند. اگر ماهی بوی نامطبوع یا تندی داشت از خرید آن اجتناب کنید.

? آب شش ها یکی دیگر از محل هایی است که باید در هنگم خرید به آن دقت کنید. ماهی هایی که به تازگی صید شده اند دارای آب شش های قرمز هستند. اگر ماهی برای مدت طولانی بیرون آب باشد اب شش هایی خاکستری رنگ دارد.

? در هنگام خرید به دم ماهی را در دست بگیرید تا کاملا ماهی استوار باشد همچنین گوشت بسیاری از ماهی های تازه سفت است و حالت لاستیکی دارد. البته ماهی شیر از این مقوله جداست چرا که در گوشت آن در حالت تازه نرم است.

?اگر گوشت ماهی مقداری اب دار بود دقت کنید که این آب شفاف و به مانند آب دریا و یا آب آشامیدن باشد. اگر گوشت آبی شیری رنگ داشت نشان از ماندگی و کهنگی ماهی است.

پاک کردن میگو

?ابتدا میگو‌ها را در کمی آب بجوشانید تا پوسته آن نرم شود سپس پوست میگو را بگیرید و پس از جدا کردن پوست، سر میگو را با دست جدا کنید و با کارد یک شیار نازک پشت کمر آن ایجاد و با دست روده دراز و سیاهی را که در آن شیار است بگیرید و میگو‌ها را با آب سرد شسته و در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود سپس آن‌ها را به ازای هر وعده بسته بندی کنید.

پاک کردن ماهی

?ماهی را روی روزنامه بیندازید و با قیچی یا کارد، بالک‌ها را ببرید. اگر اول ماهی را چند دقیقه در آب سرد بخوابانید، یا ۱ تا ۲ ثانیه در آب جوش بگذارید، فلس آن آسان‌تر کنده می‌شود.

?با دستمال بیخ دم ماهی را محکم بگیرید و با کارد در جهت خلاف خواب فلس روی ماهی بکشید، به طوری که لبه کارد زیر فلس برود. برای پاک کردن ماهی با ضربه های محکم فلس را از بدنه جدا کنید. اگر از طرف سر و به طرف دم بروید، فلس آسان‌تر کنده می‌شود.

?برای جدا کردن کله، اول محل اتصال کله و زیر گلو را با نوک کارد ببرید، سپس کله را از لبه تخته یا میز بیرون بگذارید. با یک دست ماهی را روی تخته یا میز نگه‌دارید و با دست دیگر کله را به پایین فشار دهید تا مفصل استخوان جدا شود، سپس با کارد کله را از تنه جدا کنید.

?ماهی را از دو جا می‌توان شکافت؛ از شکم و از گرده. شکافتن گرده ماهی رسم شمال و شکافتن گردن آن رسم جنوب است. برای شکافتن شکم ماهی، نوک کارد را زیر گلوی ماهی فرو کنید و پوست شکم را تا ته شکم بشکافید. سپس برای پاک کردن ماهی درون شکمش را خالی کنید.

?برای شکافتن گرده، ماهی را به پهلو بخوابانید و با یک دست آن را نگه‌دارید. با دست دیگر نوک کارد را روی گرده و زیر گوش ماهی فرو کنید و در امتداد خط گرده پوست را تا بالای دم بشکافید. سپس کارد را توی شکاف فروتر کنید و بشکافید تا به حفره شکم برسید و ماهی مانند کتاب باز شود. سپس داخل شکمش را خالی کنید.

?ماهی را پس از پاک کردن و شکافتن یا قطعه‌قطعه کردن، زیر آب سرد بگیرید و با برس یا نوک کارد خون و سیاهی را از توی شکم آن بتراشید. سپس آب بکشید و در آبکش بگذارید تا آب آن برود.

?گاهی ماهی را پوست کنده در فر می‌گذارند یا بخارپز می‌کنند. در این صورت البته گرفتن فلس آن لازم نیست. آسان‌ترین راه برای کندن پوست ماهی، این است که آن را به حالت نیم‌پز از فر در بیاورید و با لبه کارد پوست آن را بردارید. می‌توانید ماهی را پاک کنید و بعد از شستن، برای ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش بیندازید و بعد ازدرآوردن پوستش را جدا کنید.

 

به مدیریت : بهداد پاکدل آذر

 

 

 

 

ماهی سرای صدف دریا در تهران , ماهی سرا , ماهی سرا در تهران , بهترین و تازه ترین ماهی , ماهی , فروش ماهی در تهران , ماهی سرای صدف دریا , ماهی تازه , خورده فروشی وعمده فروشی , پخش درسراسرنقاط تهران ,