Address & Contact

Our Address

قم ، کیلومتر 7 جاده جنت آباد ، 500 متر بالاتر از تقاطع شهرک معدن ، جنب باسکول

تولید و بسته بندی انواع زغال خودسوز و ساده بنز

تولید انواع زغال خودسوز کبابی
بسته بندی انواع زغال خودسوز و ساده

زغال کبابی بنز شعبه دیگری ندارد

زغال‌‌‌های خودسوز نوعی زغال کبابی بوده که کاملا بدون بو و مواد شیمیایی می‌باشد. این نوع زغال تنها با یک جرقه روشن و مدت ماندگاری آن بسیار بالاست. این زغال با فناوری جدید تولید شده است و نیاز به مراقبت و باد زدن در زمان سوختن ندارد.

این زغال تا زمان سرخ شدن آن روشن می‌ماند و پس از آنکه جذب اکسیژن آن به اتمام رسید، شعله خاموش و زغال سرخ باقی می‌ماند. مدت ماندگاری زغال‌‌‌های خودسوز نسبت به سایر زغال‌‌‌های چوب و فشرده بالاست و به سرعت خاکستر نمی‌شود.

بدون نیاز به هیچگونه مواد آتشزا از جمله ژل، الکل و بنزین و. . می‌باشد همچنین نیاز به باز کردن جعبه و آلوده شدن دست‌ها نیست. این محصول دوستدار محیط زیست بوده که بدون قطع درختان زنده آماده مصرف میگردد و همچنین پس از مصرف هیچگونه زباله ای در محیط زیست بجا نمیگذارد. تهیه شده از چوب درخت گردو و بسیار مقرون بصرفه بوده و نسبت به محصولات مشابه خود قابلیت استفاده دو برابری را داراست.

نحوه استفاده: ابتدا شیرینک روی جعبه را جدا نموده و سپس جعبه زغال را بدون پاره کردن بر روی محل طبخ گذاشته و سپس محل مشخص شده بر روی جعبه را شعله ور کنید. با شعله ور کردن این نقطه زغال آغشته شده به مواد اشتعالزا محترق شده و پس از چند دقیقه زغال آماده استفاده می‌باشد.

✳️زغال خودسوز چیست و چگونه ساخته می شود؟

زغال خودسوز ، نوعی جدید از زغال کبابی است که بدون دود و بدون بو می باشد .این نوع زغال که بیشتر برای پخت و پز استفاده می شود، با روشن شدن و جرقه اولیه، به صورت خودکار سوخته و تا مدت زیادی روشن می ماند.زغال خودسوز نیازی به باد زدن نیز ندارد ، و چون دود و بویی ندارد در طعم غذایی که طبخ می شود نیز تاثیری ندارد .

✳️زغال خودسوز چگونه ساخته می شود؟

زغال خودسوز با تکنولوژی جدیدی ساخته شده است که سبب می شود ماندگاری زغال بیشتر باشد.در واقع در ساخت زغال خودسوز ، همان زغال معمولی را طی فرایند هایی هیدروژن گیری می کنند. سپس اکسیژن نیز به صورت کامل از زغال خارج می شود.

بنابراین ، زغال حاصله بسیار جاذب اکسیژن است و به دریافت اکسیژن علاقه دارد. بدیهی است که با حذف اکسیژن از آتش ، آتش خاموش می شود، و اگر اکسیژن بیشتری بدان اضافه شود ، شدید تر و شعله ور تر می شود.

وقتی اکسیژن را از زغال گرفتیم ، زغال به شدت علاقه به جذب اکسیژن دارد ، و با جذب اکسیژن از محیط ، با جرقه ای که در ابتدا زده می شود، آتش حاصله با جذب اکسیژن از محیط شدت گرفته ، و زغال می سوزد . بنابراین ، تا زمانی که جذب اکسیژن به پایان برسد، آتش زغال روشن میماند و زغال می سوزد. بدین گونه ما زغالی خواهیم داشت که به صورت خودکار و ماندگار می سوزد ، که آن را زغال خودسوز می نامیم.

بنابراین به طور خلاصه باید گفت،زغال خودسوز : حذف هیدروژن ، حذف اکسیژن = تمایل بیشتر زغال برای جذب اکسیژن = آتش قوی و ماندگار

✳️ویژگی‌های زغال خوب و مرغوب 

یک زغال خوب و باکیفیت باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

دارای دوام بالا باشد 
جرقه نداشته باشد 
دود نکند
خاموش نشود و بدون باد زدن روشن بماند 
پر حرارت باشد 
خاکستر فراوان تولید نکند 
گاز و بو نداشته باشد 

⚡️تاریخچه زغال 
✳️زغال چیست؟

زغال چوب یا اَنگِشت، ماده‌ای سبک، شکننده و سیاه رنگ از باقی‌مانده نیم سوختن چوب با دیگر اندام‌های گیاهی و جانوری است که قسمت اعظم ترکیبات آن‌ها تبدیل به کربن شده باشد. این کربن ناخالص از 85 تا 98 درصد کربن تشکیل شده است.

✳️تولید زغال:

بازار فروش زغال‌های کبابی همیشه در ایران داغ است، چون ما ایرانی‌ها علاقه زیادی با پُخت کباب در دورهمی‌هایمان داریم. اما در رابطه با بازار فروش زغال‌های قلیان نیز با وضعیت این روزهای جامعه و تذکرها و هشدارهایی که در رابطه با مصرف بالای قلیان و رواج آن در بین جوانان ایرانی داده می‌شود.

نیازی به توضیح نیست که همه‌چیز خوب است و سرمایه‌گذاری هدفمندی می‌باشد که به دنبال تولید زغال خوب و مرغوب بروید. تولید زغال از دیر باز در کشور انجام می‌شود و هر کدام از تولیدکنندگان به نحوی کار پُخت زغال را انجام می‌دادند.

مدیریت : آقای علی فرجی

 

 

 

 

پخش عمده زغال , زغال کبابی , فروش زغال , زغال کبابی خودسوز , زغال بنز , زغال خودسوز چیست؟ , زغال با کیفیت , ذغال خودسوز , قیمت ذغال , ذغال مرغوب ,