تولید خوراک،دان دام وطیور(دانه طیار)

تولید دان در حضور مشتری با بهترین کیفیت

✅دان بوقلمون (پرواری و تخمگذار)

✅دان مرغ (پرواری و تخمگذار)

✅دان بلدرچین (پرواری و تخم گذار)

✅دان شتر مرغ

✅خوراک دام شیری و پرواری

✅فروش کنسانتره ومکمل

✅مشاوره در خصوص پرورش و سوددهی

✅ با بهترین فرمولاسین ها

به مدیریت:آقای طیار

 

همیشه ارزان خریدن هنر نیست✔️

مقایسه دو ذرت خریداری شده
کدام بهتر است :
1 _کمی گرانتر
یا
2_انرژی کمتر ،پرتی بیشتر،جیره نامتعال تر ،مسمومیت بیشتر ،ماندگاری کمتر

بیماری مارک یا فلج مرغان:
در این فرم بیشتر اعصاب، به خصوص عصب سیاتیک (عصب اصلی پا) درگیر می شود پرنده نمی تواند سرپا بایستد و در نتیجه فلج شده و حیوان در اثر نخوردن آب و غذا تضعیف می شود. در بیشتر موارد فلجی بسیار سریع رخ می دهد و پرنده هایی که کالبدگشایی شده اند اعصاب درگیر در آنها به خوبی قابل مشاهده است، به طوریکه اعصاب متورم و باد کرده شده و حالت طبیعی خود را ندارد.

پس از ورود ویروس از راه مخاط تنفس، چشم و گلو در همانجا یک ویرمی اولیه داده و سپس خود را به اعضای لنفاوی(بورس، تیموس) ثانویه رسانده که ۴ ۳ روز طول می کشد در آنجا ویروس تکثیر داده و تولید آنتی ژن ویروس می کند. ۷ ۶ روز بعد از ابتلا ویروس موجب علایم و تلفات به میزان ۷۰ ۶۰% در گله های غیرواکسینه و ۵% در گله های واکسینه می گردد.در فرم عصبی یا ۱ فلجی زودگذر ۲ آرترواسکلروز دیده می شود.

مراقب گاز بستر باشید وگرنه نیوکاسل به سراغ شما خواهد امد… تهویه نامناسب، دان نا مناسب و بستر نامناسب همه ی این ها عواملی هستند که موجب ایجاد گاز بستر می شوند.
خطر گاز بستر چیست؟
خطر گاز بستر به این خاطر است که با از بین بردن پوشش دستگاه تنفس که سد دفاعی محسوب می شود، راهی برای ورود میکروب ها به بدن ایجاد می شود.
دستگاه تنفس پرندگان به کل بدن راه دارد، پس نقطه ضعف پرنده محسوب می شود. اگر سیستم تنفس درگیر شود کل بدن درگیر می شود.
که با ضعیف شدن بدن زمینه برای بروز نیوکاسل محیا می شود.
متاسفانه شما وقتی متوجه این موضوع می شوید که گله درگیر نیوکاسل شده است و راه جبرانی وجود ندارد… یادتان نرود هر بیماری یک داستانی دارد و به راحتی با شناخت درست میشه پیشگیری کرد

بیماریهای انگلی:

بدلیل شرایط خاص تغذیه طیور بومی , این پرندگان نسبت به پرندگان صنعتی بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای انگلی هستند.غذای اصلی طیور بومی و محلی را , بقایای غذایی , حشرات, کرمها , حلزون و … تشکیل می دهد که اکثر آنها میزبان و واسط انواع کرمها و انگل ها هستند. بعضی از این کرمها بشدت بیماریزا بوده و باعث تلفات شدیدی در بین طیور بومی می شود. ?علائم بیماری در طیور – از میزان جنب و جوش و فعالیت طیور کم شده و چشمها بی رمق می شود. – پره ها ژولیده , منقار و پاهای رنگ پریده است. – اشتهای پرنده کم شده و گاهی هیچ غذایی نمی خورد و به این ترتیب , سریع لاغر می شود. – لاغری مفرط لاشه که در صورت آلودگی شدید استخوان جناغ برجسته می شود. ?پیش گیری و درمان :

1 ـ در نواحی بسیار گرم و نواحی پرباران , بستر لانه باید بالاتر از سطح زمین احداث شود.

2 ـ محیط لانه پاکیزه و تمیز بوده و هفته ای یکبار باید محوطه را با آهک ضد عفونی کرد.

3 ـ دادن داروهای ضد انگلی به طیور نیز می تواند در پیش گیری از بیماری مفید باشد. بهترین سن برای اینکار 25 تا 30 روزه گی است و توصیه می شود تا هر 2 ماه یکبار این کار تکرار گردد.

باما همراه باشید

لمبه اندازی مرغ:
ایجاد تخم مرغ بدون پوسته گاهی در اثر استرس , تحریکات نوری (نور بیش از اندازه و شدت نور زیاد)- کمبود املاح بخصوص کلسیم و عدم تعادل ان با فسفر و………. اتفاق می افتد. مورد عفونی ویا خاصی نیست که انتی بیوتیک تراپی احتیاج داشته باشد.

تخم خواری مرغ:
مواردی که می توانید برای جلوگیری از خوردن تخم مرغ انجام دهید این است که
اقداماتی را برای کاهش استرس انجام دهید.
• از نور روشن در نزدیکی جعبه های لانه اجتناب کنید.• آرامش مرغها در لانه را بر هم نزنید.
• اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای همه مرغ ها در مرغدانی دارید.
• در هر زمانی، غذا و آب تازه را در دسترس مرغها داشته باشید.

 

تولید دان و خوراک دام و طیور ,  دان مرغ ,  دان بلدرچین ,  مشاوره برای پرورش ,  انواع دان طیور ,  قیمت دان طیور و دام ,  تولیدی خوراک دام و طیور در کرج ,