Address & Contact

Our Address

اصفهان ، خمینی شهر ، خیابان شهید بهشتی ، ترمینال حمل کالا

شرکت آجرپزی طلاچین و پارسیان در اصفهان

✅ تولید آجر

✅مراحل پخت آجر:
?تهیه خاک رس

?خاک رسی که برای آجر انتخاب می‌کنند لازم نیست که رس خالص بوده فقط کافی است که ناخالصی نظیر چوب، زغال، ریشه گیاهی نداشته باشد. زیرا این مواد هنگام پختن آجر در داخل کوره سوخته و جای آن خالی می‌ماند و مقاومت آجر را کم می‌کند.

?عمل آوردن خاک:

?منظور از عمل آوردن خاک آنست که خاکی یکدست و عاری از کلوخه و مواد خارجی مخصوصاً مواد آلی داشته باشیم. برای اینکار خاک را هوا می‌دهند، آن را آسیاب می‌کنند و اگر بخواهند آجر مرغوب تهیه کنند آن را می‌شویند. پس از خشک شدن از الک‌های مخصوص می‌گذرانند و دانه‌های درشت آن را جدا می‌نمایند. بعد از تهیه مصالح اگر بخواهند از آن بلافاصله استفاده نمایند آن را به سالن‌های ساخت گل می‌برند و در غیر این صورت آن را در سیلوهای مخصوص انبار می‌نمایند.

?ساختن گل:

?در حدود ۲۰ گرم از وزن خاک به آن آب اضافه می‌نمایند. آب مورد نیاز باید فاقد مواد خارجی بوده و همچنین نباید آبی باشد که در مراحل مختلف تهیه آجر با خاک رس ترکیب شیمیایی بدهد. بعد از اضافه کردن آب به خاک آن را خوب مخلوط می‌کنند تا تمام ذرات آن در مجاورت آب قرار گیرد و تر بشود. سپس آن را مدتی به حال خود رها می‌کنند تا رفته رفته اب به تمام ذرات خاک نفوذ کرده و آن را تر نماید و گل به شکل خمیر یکنواختی در آید. آنگاه آن را با لگد زدن ورز می‌دهند و به یکنواخت شدن گل و بازشدن کلوخه‌هایی که هنوز در مجاورت آب قرار نگرفته‌اند کمک می‌کنند. مقدار آب موجود در گل باید به حداقل ممکن برسد و فقط شکل دادن گل را ممکن سازد. زیرا هرقدر آب گل زیادتر باشد خشک شدن خشت مشکل تر و پر هزینه تر می‌شود و بعد از آن که آب درون آن متصاعد گردید فضای خالی آن در خشت باقی می‌ماند و موجب پوکی آجر می‌گردد.

?قالب گیری یا خشت زنی:

?در کارخانه‌های قدیمی خشت زنی با دست انجام می‌گردید. به این صورت قالب چوبی به شکل آجری که می‌خواستند تهیه نمایند می‌ساختند. سپس آن را با دست از گلی که قبلاً تهیه شده و آماده بود پر می‌کردند. با فشار انگشتان کلیه فضای خالی که ممکن بود وجود داشته باشد پر می‌نمودند. سپس سطح خارجی را با دست صاف و صیقلی می‌کردند. بعد قالب را که ته نداشت و فقط یک چهار چوب بود را بلند می‌کردند در نتیجه خشت‌های قالب گیری شده در محل خود باقی می‌ماندند.

?خشک کردن خشت:

?پس از چند ساعت که از زدن خشت می‌گذشت و تقریباً خشت می‌توانست قالب هندسی خود را حفظ کند آن را از محل خود بلند کرده و از سمت سطح باریک‌تر پهلوی یکدیگر می‌چیدند؛ و بدین ترتیب سطوح بیشتری از خشت را در معرض جریان باد قرار می‌دادند و به خشک شدن سریع تر خشت کمک می‌کردند. البته در این روش به علت غیر فنی بودن اولاً در سطح خشت ناهمواری‌های شدیدی ایجاد می‌شد و در ثانی به علت آن که سطح روی آن در اثر کوران هوا زودتر خشک می‌شد ولی مغز آن هنوز رطوبت داشت و برای آن که رطوبت مغز به خارج هدایت شود ناچار در سطح آن ترک‌هایی ایجاد می‌شد.

آجرنسوز
شماره های تماس:
۰۹۱۳۳۰۹۶۷۸۷
۰۹۲۱۶۰۴۲۲۰۶

شرکت اهورا بار سپاهان اصفهان 

?کیفیت در تمام مراحل باربری

? ارائه خدمات مختلف در حوزه باربری،خدماتی مانند بسته بندی اثاثیه و وسایل،حمل بارهای خاص و ..

? تضمین کیفیت باربری و سلامت بار

? استفاده از متد های جدید و بروز، جهت بسته بندی و حمل و نقل انواع بار

? سرعت انجام امور باربری همراه با حفظ کیفیت

? ایمن بودن و حرفه ای بود و  قابل اطمینان بودن شرکت

? هزینه ی مناسب و منعطف برای انجام انواع خدمات باربری متناسب با بودجه و خواسته های مشتریان

? ارائه مشاوره ی مناسب و تخصصی جهت تسهیل امور جابجایی و اسباب کشی

? ارائه خدمات باربری در مناطق مختلف

به مدیریت : مهندس خوش اخلاق

آدرس اهورا بار سپاهان: اصفهان ، خمینی شهر ، خیابان شهید بهشتی ، ترمینال حمل کالا
آدرس شرکت آجرپزی طلا چین : اصفهان ،جاده شیراز ، بعد از راه آهن ، سمت راست ، خلیج فارس ۲۰

 

سنگ
موزاییک

 

شرکت اهورا بار سپاهان اصفهان , شرکت آجرپزی طلاچین اصفهان , آجرپزی , مراحل پخت آجر , بهترین شرکت بابری در اصفهان , شرکت آجرپزی در اصفهان ,  تولید آجر ,