خدمات رنگ های درب ساختمانی چوب رنگ در اصفهان

?مراحل رنگ کردن درب چوبی?

در اولین مرحله از رنگ کردن درب چوبی باید تمامی اجزای غیر چوبی درب که قرار نیست رنگ شوند را از آن جدا کنیم. مانند دستگیره، لولاها ، شیشه و…. یا با چسب کاغذی بپوشانیم. چوب سطح ناهمواری دارد و قبل از رنگ آمیزی، این سطح ناهموار باید کاملا یکدست شود.

در غیر این صورت رنگ به تمام قسمت‌های چوب نرسیده و ممکن است حفره‌های ریزی روی چوب باقی بماند که بعد از رنگ آمیزی نمای ناخوشایندی به چوب بدهد. پس در مرحله اول می‌بایست سطح را بتونه‌کاری کنید. با انجام این کار تمامی ترک خوردگی‌ها، منافذ و نقایص سطحی چوب برطرف می‌شود.

❇️بتونه کاری درب چوبی

?ابتدا باید رنگ‌های ترک خورده‌ی قدیمی و چوب‌های اضافی را از سطح در جدا کنیم. سپس توسط یک سمباده قسمت‌های آسیب دیده را تا جایی که امکان دارد نرم و هموار می‌کنیم. بعد توسط یک جارو برقی یا یک دستمال مرطوب خاک اره‌ها و گرد و غبار چوب را پاک می‌کنیم.

?حالا سطح آماده‌ی بتونه کاری است. البته استفاده از بتونه هم بسیار مهم است. و بستگی به نوع چوبی که باید بتونه کاری شود، نوع رنگی که کار را در نهایت می‌پوشاند و نوع آستر دارد. پس بهتر است بتونه توسط نقاش ساخته شود. برای سطوح چوبی باید از بتونه‌ی روغنی استفاده کرد.

?پس از انتخاب بتونه‌ی مناسب حالا مقداری از آن را با فشار، داخل درزها و سوراخ‌های در وارد کنید و سپس توسط یک کاردک صاف کنید. بهتر است در محل درز کمی بیش از حد نیاز بتونه استفاده شود. زیرا حجم بتونه پس از خشک شدن کمتر می‌شود. بعد از انجام همه‌ی این کارها در این مرحله از رنگ آمیزی درب چوبی باید صبوری کنید تا بتونه کاملا خشک شود.

❇️سنباده کاری درب چوبی

?سنباده‌ها انواع مختلفی در بازار دارند. هر چقدر تعداد ذره‌های ساینده در روی سمباده زیاد شود؛ اندازه‌ی ذرات ساینده ریزتر شده و سمباده نرم‌تر می‌شود. برای سمباده کاری سطوح چوبی ابتدا از گرید پایین شروع به کار می‌کنیم و در مراحل نهایی کار از نوع گرید بالاتر ( نرم‌تر) آن استفاده می‌کنیم.

?هنگام سمباده زدن از تمام جهات آن استفاده می‌کنیم ولی در مورد چوب باید دقت شود که در خلاف جهت خواب چوب سمباده نزنید. زیرا با این کار خط روی چوب ایجاد می‌شود. و هنگامی که آستر روی چوب زده می‌شود ظاهر ناخوشایند آن کاملا مشخص می‌شود.

?نکته‌ی دیگری که هنگام سمباده کاری درب، باید رعایت شود این است که در تمام مراحل انجام این کار باید فشار وارد شده به طور یکنواخت باشد. در غیر این صورت ممکن است سطح دچار فرورفتگی و برجستگی شود. بسیار مهم است که نور فضایی که در آنجا کار می‌کنید مناسب باشد. در نور کافی تمام ایرادات سطح دیده می‌شود و شما بهتر می‌توانید در جهت رفع ایرادات آن برایید.

❇️رنگ آمیزی درب چوبی

?در این مرحله برای ایجاد لایه قبل از رنگ و عوض کردن رنگ چوب زمینه، از شاپان استفاده می‌شود. که در رنگ‌های مشکی و قهوه‌ای تولید میشود. شاپان را با بنزین مخلوط می‌کنیم. مقدار ترکیب آن‌ها وابسته به درجه‌ی رنگ مورد نظر شما می‌باشد. هرچقدر که رنگ قهوه‌ای تیره‌تری مدنظر شما باشد باید مقدار بنزین کمتری را استفاده کنید. و توسط پارچه، قلم‌مو و یا پیستوله روی سطح اعمال می‌شود.

?اکنون نوبت به بخش بسیار مهمی در رنگ کاری درب چوبی است و آن اجرای سیلر روی سطح چوب بعد از آسترکاری است. سیلر در حقیقت تمام سطح چوب را اشباع می‌کند. به‌گونه‌ای که هیچ روزنه‌ای روی آن باقی نمی‌گذارد. تا رنگ جذب چوب نشود. بهترین روش برای اجرای سیلر پیستوله‌ی بادی است. پس‌ازآن مجددا باید سطح را بتونه کاری کرد. البته ساخت بتونه در این مرحله کمی متفاوت از بتونه‌ی مرحله‌ی اول است.

?بعد از خشک شدن بتونه سطح برای سمباده کاری آماده است. در این مرحله می‌بایست از یک سمباده‌ی با گرید بالا (220) کمک گرفت. سیلر زدن و بتونه‌کاری را در چند نوبت تکرار کنید و در هر نوبت بین 10 تا 30 دقیقه به آن فرصت دهید تا خشک شود. در مرحله‌ی آخر رنگ اصلی درب را به سطح چوبی در می‌زنیم.

به مدیریت:جناب کسری

 

 

 

 

 

رنگ , انواع رنگ ساختمانی , اجرای انواع رنگ های درب آپارتمانی در اصفهان , پنل دیواری , خدمات رنگ درب های ساختمانی چوب رنگ در اصفهان , مجموعه چوب رنگ در اصفهان , مراحل رنگ کردن درب چوبی ,