Today
Monday
تمام وقت
Tuesday
تمام وقت
Wednesday
تمام وقت
Thursday
تمام وقت
Friday
تمام وقت
Saturday
تمام وقت
Sunday
تمام وقت
Address & Contact
Our Address
تبریز،مرند،اُردک لو،کنار خط راه آهن،جنب موتور آب
Telephone
ظروف چوبی دست ساز زرین چوب امید
ظروف چوبی دست ساز
✳️ ساخت و فروش ظروف چوبی دست ساز، کوکسا چوبی، تخته سرو چوبی، اردو خوری چوبی زرین چوب امید در تبریز✳️
✳️ تولید تخته چوبی، لیوان چوبی، کوکسا چوبی، سینی پذیرایی چوبی، تخته سرو چوبی، زیر گلدانی چوبی، گلدان چوبی، کاسه چوبی، اردو خوری چوبی، قاشق و چنگال چوبی
? ظرف چوبی از گذشته تا به امروز در آشپزخانههای ما حضور دارند. از ظروف چوبی پر استفاده میتوان به کاسه چوبی، بشقاب چوبی، سینی چوبی و … اشاره کرد. سرو سالاد در داخل یک کاسه چوبی زیبا، مطمئناً برای شما و مهمانانتان لذتبخش خواهد بود. اولین نکته در مورد استفاده از ظروف چوبی، حس طبیعی بودن و لذت در دست گرفتن یک وسیله ۱۰۰ درصد طبیعی و زنده است!
? به واسطه علاقه عموم مردم به استفاده از ظروف چوبی و سنتی، رستورانهای سنتی و حتی فست فود های مدرن هم از ظرف چوبی استفاده میکنند تا مشتریان حس بهتری در زمان میل کردن غذا داشته باشند.
? چه ظروف چوبی مناسب سرو غذا هستند؟
✔️ در حال حاضر ظروف چوبی مختلفی مانند قاشق و کاسه و بشقاب و سینی و لیوان برای سرو غذا وجود دارند و در ایران هم تولید کنندههای خوبی از این دست ظروف تولید میکنند. حال سؤال اینجاست که هر یک از این ظرفهای چوبی مناسب چه فضایی هستند و چگونه باید از آنها مراقبت و نگه داری کرد؟
✔️ واقعیت کارایی ظروف چوبی این هست که باید از آنها برای سرو غذای سرد و میوه و خشکبار و آجیل و سالاد و … استفاده کنید. نباید چوب را در معرض تنش و تغییرات دمایی زیاد قرار داد تا آسیبی به ساختار آن وارد نشود.
✔️ کوکسا هم یکی از انواع جذاب و دوست داشتنی لیوانهای چوبی است که به خاطر شکل ظاهری و ابعاد آن بهعنوان یک اکسسوری شیک و مدرن و جذاب امروزه مورد استفاده قرار میگیرد. این لیوانهای چوبی بسیار زیبا هستند و معمولاً سازندهها تلاش میکنند با ایجاد فرمهای جذاب در قسمت دستگیره آن، زیبایی بیشتری به کوکسا ببخشند.
✔️ از لیوانهای چوبی برای نوشیدن مایعات استفاده میشود. نکته اینجاست که نباید مایعات گرم مانند قوه و چای را در این لیوانها سرو کرد. کاسه و بشقاب و قاشق چوبی از دیگر ظروف چوبی پرکاربرد هستند. در استفاده از این ظروف چوبی هم باید نکات بهداشتی و ایمنی را در نظر داشت. تصور کنید با یک قاشق چوبی آغشته به رنگ شیمیایی اقدام به پخت غذای گرم کنید. مطمئن باشید در اثر حرارت آتش، رنگ به غذای شما نفوذ خواهد کرد.
? پس از خرید ظروف چوبی به چه نکتههایی توجه کنیم؟
* به هیچ عنوان غذای ظروف چوبی را با ماکروویو گرم نکنید.
* برای شستن ظروف چوبی به هیچ عنوان از ماشین ظرفشویی استفاده نکنید.
* از ایجاد تنشهای دمایی شدید و گرم شدن بیش از حد ظرف چوبی بپرهیزید.
* هرگز ظرف چوبی را طولانی مدت در آب غوطهور نکنید و اجازه ندهید آب را جذب کند چون موجب ایجاد ترک و اعوجاج در آن خواهد شد.
* پیشنهاد میکنیم در بشقاب غذاهای سرد و زیر ۴۰ درجه سانتیگراد سرو کنید. اگر غذای نیمه گرم در ظروف چوبی سرو کردید، اجازه ندهید بیشتر از ۲۰ دقیقه ماندگاری غذا به طول بکشد. سرو برنج و خورشت در این ظروف پیشنهاد نمیشود.
* در هنگام شستن ظروف چوبی از فرچه پلاستیکی و مایع ظرفشویی استفاده کنید. پس از شستن ظرف چوبی با مایع و آب گرم، آن را با حوله خشک کنید و اجازه دهید ۲ ساعت در هوای آزاد خشک شود تا تمامی رطوبت آن از بین برود.
* برای از بین بردن باکتریهای احتمالی موجود بر روی ظرف چوبی، سرکه سفید را به نسبت ۱ به ۵ با آب ترکیب کنید و این محلول را روی ظرف آغشته کنید. اجازه دهید محلول ۱۰ دقیقه روی ظرف باقی بماند تا اثر کند. پس از آن با حوله خشک، رطوبت باقی مانده را پاک کنید.
* اگر ظرف چوبی رنگ و زیبایی اولیه خود را از دست داد، با استفاده از سنباده ۴۰۰ یا ۶۰۰ کل کاسه را سنباده کاری کنید و به چوب خام برسید. در مرحله بعد گرد و خاک را از روی کاسه پاک کنید و کاسه را با آب گرم بشویید و دوباره با حوله تمیز خشک کنید. پس از ۷۲ ساعت و کسب اطمینان از خشک شدن نهایی، یک لایه روغن گیاهی مخصوص ظروف چوبی روی کار اجرا کنید.
به مدیریت:زمانی
صنایع چوب , صنایع چوب در تبریز , صنایع چوبی زرین چوب در تبریز , , مجموعه زرین چوب در آذربایجان شرقی , ظروف چوبی دست ساز , تولید تخته چوبی ,لیوان چوبی , کوکسا چوبی ,سینی پذیرایی چوبی, تخته سرو چوبی, زیر گلدانی چوبی, گلدان چوبی, کاسه چوبی, اردو خوری چوبی, قاشق و چنگال چوبی ,