تولید و اجرای سنگ فرش شریفی 

? تولید و اجرای سنگ فرش بتنی مناسب برای سنگفرش پیاده رو و سنگفرش محوطه با بهترین قیمت

 

 

? در طراحی محوطه، اعم از محوطه سازی فضاهایی مانند باغ و ویلا و همچنین محوطه سازی های عمومی شامل محوطه ساختمان های اداری، پیاده سازی ها و خیابان سازی، بزرگترین و قابل رویت ترین بخش نوع پوشش کف خواهد بود. از این رو کف پوش بنا بر سلیقه ی فرد و یا پیمانکار و همچنین شرایط و نوع کاربری انتخاب شده و رکنی اساسی در زیبایی و کاربریِ فضا دارد. در سنگ فرش و کفپوش بتنی به دلیل امکان ایجاد انواع طرح، رنگ و الگو در پیاده سازیِ طرح ها طیف وسیعی از انتخاب وجود داشته و به این ترتیب طراحی محوطه را مطابق با نظر، سلیقه و کاربری آسان میکند.

? ویژگی های سنگ فرش و کفپوش

? مقاومت بالا و در صورت نیاز سبک سازی محصول

? عدم نیاز به اسکوپ گذاری، نصب و اجرای آسان

 

 

?  قابلیت سوراخکاری و برشکاری محصول

? مقاومت در برابر شرایط جوی

? رنگ عمقیِ محصول، ثبات رنگ و مقاومت در برابر اشعه ماورای بنفش خورشید

 

 

? تنوع در رنگ و مدل در تطابق با نظر مشتری و معمار ساختمان

? عدم تغییر رنگ و عدم جذب گرد و غبار

? ایده آل برای نمای ساختمان، مغازه، کافی شاپ و انواع بناهای خصوصی و عمومی

?  عمر بالا

? امکان ایجاد قابلیت هایی همچون ضد خش و نوشتار، ضد سایش، آب گریز، ضد شوره

?  امکان ایجاد قابلیت هایی همچون تنفس پذیری، تصفیه کنندگی هوا و خود تمیز شوندگی

?  انواع سنگ فرش بتنی

?  روش تولید و ساخت سنگ فرش

روشهای تولید معتبر شناخته شده سنگفرش بتنی سه روش فشاری تر (پرس تر)، فشاری خشک (پرس خشک) و ویبره ای می باشند. محصولات تولید شده در روش پرس تر به مراتب کیفیت بهتری نسبت به دو روش دیگر دارند همچنین تولید با استفاده از میز ویبره سنتی ترین روش تولید است که عموما کیفیت محصولات تولیدی به دلیل وابستگی به اپراتورهای انجام دهنده متغییر می باشد.

?  تولید سنگفرش به روش ویبره ای (پرس تر)

در روش ویبرهای (میز ویبره) بتن تولید شده با سطح کارایی خمیری یا خمیری شل در قالب هایی با جنس پلاستیک فشرده ریخته می شوند و با قرار دادن قالب ها بر روی میز ویبره تراکم صورت میگیرد. در این روش برای رسیدن به سطح کارایی خمیری که منجر به تراکم کافی در نمونه های تولیدی با میزه ویبره شود، نیازمند استفاده از مواد روان کننده یا فوق روان کننده می باشیم.

 

 

شواهد و تجربیات قبلی در این روش، نشان داده است که در صورت عدم استفاده از روان کننده و عدم کاهش نسبت آب به مواد سیمانی نمی توان محصولی با مشخصات مکانیکی و دوام قابل قبول تولید نمود. همچنین برای ایجاد دوام مورد نظر به ویژه در شرایط محیطی دارای یخبندان و ذوب شدن های مکرر دستیابی به بتن مطلوب بدون مواد حباب زا عملا مشکل و شاید غیر ممکن باشد.

?  تولید سنگفرش به روش فشاری خشک (پرس خشک)

بتن مورد استفاده در روش پرس خشک با سطح کارایی خیلی سفت، به اصطلاح بتن خشک، در قالب ریخته می شود و در حین ویبره پرس با فشار زیاد سبب متراکم شدن بتن می گردد. در این روش عموما از دو نوع بتن در قسمت سطحی (رویه) و میانی (پایه) استفاده می شود. این روش امکان دستیابی به نسبت آب به مواد سیمانی کم بدون استفاده از مواد افزودنی روان کننده یا حباب زا را فراهم می آورد. نتیجه مطلوب در این روش تا حدود زیادی علاوه بر استفاده از طرح اختلاط مناسب بتن مصرفی، مشروط به تراکم کافی و عمل آوری کافی بعد از تولید است.

در روش پرس تر بتن با سطح کارایی خمیری شل یا خیلی روان تولید و در قالب ریخته میشود و متراکم می گردد؛ سپس آب اضافی از سطوح آن مکیده یا توسط صفحات جاذب آب، جذب می گردد و همزمان با خروج آب، بتن لرزانده و فشرده می شود تا فضای خالی ایجاد شده در درز خروج آب تا حد امکان کم گردد. پس از این مرحله کفپوش های بتنی روی پالت قرار گرفته و پس از بسته بندی (معمولا) به اتاق بخار برای عمل آوری منتقل می شوند. قطعات تولیدی به این روش دارای مشخصات مکانیکی بسیار مناسب و عملکرد قابل قبول در مقابل سیکل های یخبندان، عوامل سایش و فرسایش نسبت به دو روش دیگر می باشند.

مدیریت : آقای شریفی

http://sangfarsh-sharifi.ir/

 

 سنگ فرش , اجرای سنگ فرش باغ , قیمت سنگ فرش باغ , روش اجرای سنگ فرش , اجرای سنگ فرش پیاده رو ,