آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی و صنایع غذایی ساقه عروس

? آشپزی ایرانی

? آشپزی مخصوص روز

?  سالاد ساز و اردوساز

? کباب زن و تخته کار

? طباخ آبزیان

? آشپزی غذاهای ملل

? آموزش دسرهای سنتی

? قنادی پایه

? شیرینی پز درجه ۱ و ۲

? نان های خانگی فانتزی و نان های حجیم و نیمه حجیم

? کافی شاپ

☕️ قهوه سرای مدرن

? دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور

? بعد از آموزش هر کلاس، در آزمون سازمان فنی وحرفه ای در خود آموزشگاه شرکت کرده و موفق به گرفتن مدرک سازمان فنی وحرفه ای شوید?

☑️آشپزی☑️
♻️ آشپزی سنتی

♻️ آشپزی مدرن پیشرفته
♻️ فینگرفود
♻️ فست فود
♻️ پارتی فود
♻️ طبخ آبزیان
♻️ غذاهای بین المللی ۱
♻️ غذاهای بین المللی ۲

♻️ غذاهای ایتالیایی و پیتزا
♻️ سالاد و اردور
♻️ کباب
♻️ سفره مذهبی
♻️ سفره افطاری
♻️ صبحانه

♻️ غذاهای رژیمی
♻️ فست‌فود 
♻️و …

✔️شیرینی‌‌پزی✔️☑️
♻️ شیرینی خشک مدرن
♻️ شیرینی دانمارکی

♻️ کیک عصرانه ۱
♻️ کیک عصرانه ۲
♻️ مافین و کاپ کیک

♻️ کافی شاپ
♻️ شیرینی تر
♻️ خمیر هزارلا

♻️ چیزکیک با رویه های متنوع
♻️ دسر
♻️ تزئین کیک ۱

♻️ تزئین کیک ۲
♻️ باقلوا
♻️ حلوا
♻️ شیرینی خشک سنتی

♻️ شیرینی های ویژه نوروز
♻️ شکلات ویژه نوروز
♻️ کیک با میوه فصل

♻️ کیک عصرانه
♻️ تزیین کیک ۱
♻️ شیرینی خشک
♻️ شیرینی خشک ترم ۲

 

♻️ شیرینی مدرن
♻️ دسر ترم ۲
♻️ کیک عصرانه ۲
♻️ شیرینی ویژه ۱

♻️ شیرینی دانمارکی
♻️ شیرینی ویژه ۲
♻️ حلوا
♻️ شیرینی خشک مجلسی

♻️ تزیین کیک ۲
♻️ دسر
♻️ شیرینی و شکلات ویژه نوروز
♻️ شیرینی تر

♻️ تزئین کیک ۳
♻️ کار با فوندانت( مقدماتی)
♻️ تزئین کیک با شکلات
♻️ خامه کشی کیک

♻️ دسرهای ایتالیایی
♻️ دسرهای ایتالیایی و رولت‌های طرح‌دار
♻️ دسرهای لیوانی
♻️ فوندانت (مقدماتی)
♻️ بیسکویت با تزیین آیسینگ

♻️ کیک‌های لقمه‌ای (ماگ‌کیک، کاپ‌کیک، کیک‌پاپ)
♻️ شیرینی خشک سنتی
♻️ چیزکیک و تیرامیسو
♻️ چیزکیک و تیرامیسو

♻️ کیک با فوندانت (مقدماتی)
♻️ دسر ویژه (تارت و سوفله)
♻️ کیک با فوندانت (پیشرفته)
♻️ دسرهای لیوانی

♻️ شیرینی شب عید
♻️ شکلات
♻️ کیک با فوندانت (مقدماتی)
♻️ ماکارون
♻️ گل‌های شکری
♻️ شیرینی رژیمی

♻️ دسرهای بشقابی
♻️ بیسکویت با تزیین فوندانت
♻️ شیرینی تر مدرن
♻️ تارت و سوفله
♻️ کیک لایه‌ای
♻️ تزیین شکلات

♻️ بستنی و سوربت
♻️ دسر بین‌الملل
♻️ باقلوا استانبولی
♻️ باقلوا سنتی
♻️ شیرینی خشک
♻️ کیک‌های لقمه‌ای (ماگ‌کیک، کاپ‌کیک، کیک‌پاپ) ۱
♻️ تزیین کیک با فوندانت

♻️ کیک های لقمه ای – جلسه اول
♻️ کیک های لقمه ای
♻️ کیک عصرانه – منوی جدید
♻️ شیرینی خشک – منوی جدید
♻️ بیسکویت با تزیین آیسینگ – منوی جدید
♻️ شیرینی تر
♻️ شیرینی و دسر – کلاس نوجوانان
♻️ تزئینات فوندانت – کلاس نوجوانان

♻️ چیزکیک – منوی جدید
♻️ بیسکویت با تزیین آیسینگ – مقدماتی
♻️ شیرینی پزی نوجوانان
♻️ کاپ کیک
♻️ بیسکویت با تزیین آیسینگ و فوندانت – پیشرفته

♻️ تزیین کیک با خامه
♻️ تزیین کیک
♻️ هزارلا – ناپلئون، زبان، پاپیون و…
♻️ پای و تارت
♻️ دانمارکی
♻️ کیک های میوه ای و مرطوب

♻️ چیزکیک
♻️ شیرینی خشک ۲
♻️ شیرینی خشک ۱
♻️ شیرینی ماکارون
♻️ کاپ کیک و پاپ کیک
♻️ اسلایس ها

دسر☑️

? حلواهای مجلسی
? دسر
? خاگینه های مجلسی
? دسر ویژه حرفه ای ها
? دسر مجلسی
? بستنی
? دسر لیوانی
? دسر ملل

 

مدیریت:خانم تلوری

https://www.instagram.com/hoseinmalekan.vila

 

 

 

 

 

 

 

 

شرکت درآزمون سازمان فنی وحرفه ای قبولی۱۰۰٪ , با بالاترین نمرات , بهترین مدرک جهت مهاجرت , اشتغال در خارج از ایران و برای ایران , برترین آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی  , آموزشگاه تخصصی شیرینی پزی و آشپزی , امتحان شیرینی پزی و آشپزی , معرفی بهترین کلاس آشپزی , شهریه کلاس هابرابرشهریه تأییدشده سازمان فنی وحرفه ای , منصف ترین آموزشگاه آشپزی وشیرینی پزی , سی دی های آموزشی ,