دپارتمان تخصصی معماری خسروانی 

?طراحی پلان تا انتخاب متریال

? ایده تا اجرا
?دپارتمان خسروانی با تیمی مجرب متشکل از طراح دکوراسیون و استادکاران با تجربه خانه رویایی شما را میسازند.
? طراحی مطابق سلیقه شما
?اجرا در کمترین زمان
? مشاوره تلفنی

?طراحی پلان تا انتخاب متریال
? اداری / تجاری / مسکونی
?ساخت انواع کابینت های ممبران کلاسیک / کمد دیواری / کناف / کاغذ دیوای / لمینت / تخریب و بازسازی …

? برای آتلیه های معماری فضاهایی با پلان های باز و بزرگتر مناسب تر هستند زیرا بایستی دفتر کار بتواند تمام تجهیزات مورد نیاز برای انجام کار روزانه را در خود جای دهد. فضای کافی برای یک منطقه مرکزی و میز بزرگی به منظور جلسات، محل ارائه پروژه ها لازم است و همچنین فضا بایستی دارای قسمتی برای قرارگیری موقت و انبار ملزومات معماری باشد

? طراحی پلان مناسب می تواند، طراحی داخلی( طراحی دکوراسیون ساختمان ،دکوراسیون ساختمان ، دیزاین ساختمان) مناسب و کارامد را به همراه بیاورد.که علاوه بر زیبایی دارای کارآمدی و از نطر اقتصادی بهینه ترین حالت ممکن آن دکوراسیون باشد.

کابینت انزو چیست؟

متریال اصلیِ کابینت انزو از جنس ام دی اف بوده که طرح مورد نظر روی اون اجرا میشه. سپس روکش‌هایی با جنس مختلف، توسط تکنولوژی مخصوصی، روی اون قرار می‌گیرن. در حقیقت، کابینت انزو یک نوع کابینت ممبران است، اما با طرح و متریال نسبتاً متفات.

چه تفاوت‌هایی بین کابینت انزو با کابینت ممبران وجود داره؟

اول اینکه در ضخامت ورق و ضخامت روکش متفاوتن:

معمولاً کابینت‌های انزو از ورق MDF با ضخامت 25 میلیمتر درست میشن، در حالیکه در کابینت ممبران ضخامت ورق کمتر و در حدود 16 میلیمتر است. البته باید دقت کنید که ممکن است تعریف کابینت‌سازی که شما باهاش کار میکنین از ضخامت ورق کابینت انزو متفاوت باشه، پس حتماً در این مورد ازش بپرسید. علاوه بر این قطر روکش کابینت انزو نیز بیشتر از کابینت وکیوم هست.

دوم اینکه در طرح ظاهری متفاوت اند:

قطر لبه‌های کابینت ممبران بیشتر از کابینت انزو هست. چون چهار طرف در کابینت انزو توسط دستگاه برش می‌خوره و قطرش کمتر میشه.

مورد سوم تفاوت در رنگ هست:

کابینت‌های انزو معمولاً به رنگ‌های روشن و حتی سفید براق هستن. در حالیکه تنوع رنگ کابینت‌ ممبران خیلی گسترده‌تره. بطور کلی می‌تونیم بگیم کابینت انزو از لحاظ ظاهری ترکیبی از کابینت ممبران و هایگلاس سفیده.

و آخرین مورد قیمت هست، بله در قیمت متفاوت اند:

خب با توجه به ویژگی‌ها وتفاوت‌هایی که در قبل گفتیم، میشه انتظار داشت که کابینت‌های انزو گرون‌تر از کابینت‌های ممبران باشن.

انزو در حقیقت اسم برندی است مربوط به شرکت Zentique که در حیطه ‌ی طراحی و تولید کابینت فعالیت میکنه. اما در ایران کابینت‌هایی که با طرح‌های مشابه کابینت‌های شرکت Zentique ساخته میشن، حتی با اینکه ساخته‌ی شرکت‌های دیگری و حتی شرکت‌های داخلی هستن، به کابینت انزو معروفن.

کابینت انزو جزء مدل‌های کلاسیک هست یا مدرن؟

بطور کلی می‌توان گفت کابینت‌هایی که دارای نقش‌های سنتی برجسته و کنده‌کاری‌های مشابه منبت‌کاری هستنن، در دسته کابینت‌های کلاسیک قرار می‌گیرن. با این توضیحات میشه گفت کابینت انزو نیز مانند کابینت ممبران جزء مدل‌های کلاسیک بشمار میان.

چه صفحه روی کابینتی برای کابینت انزو مناسبتره؟ 

ازونجا که کابینت انزو جزء دسته کلاسیک محسوب شده و در دسته کابینت‌های با قیمت بالاتر و شکیل‌تر قرار می‌گیره، انتخاب صفحه روی کابینت مناسب برای اون می‌تونه اثر زیادی روی ظاهر نهایی کار داشته باشه. البته همونطور که انتظار میره صفحه‌های روی کابینتی که لوکس و مجلل هستن، قیمت بالایی دارند

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

کابینت نئوکلاسیک نسل جدید کابینت آشپزخانه سبک کلاسیک البته با طراحی ساده‌تری است که غالباً با استفاده از ورق MDF خام و رنگ پلی اورتان اجرا می‌شود. هزینه‌های طراحی و اجرای کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک نسبت به کابینت‌های چوبی پایین‌تر است اما در مقایسه با کابینت‌های ام‌دی‌اف و هایگلاس، قیمت بالاتری دارد

کابینت نئوکلاسیک چه مزایا و معایبی دارد؟ 

قیمت کابینت نئوکلاسیک نسبت به کابینت ام‌دی‌اف و هایگلاس بیشتر است

کابینت‌های رنگ شده نسبت به کابینت هایگلاس و پلی گلاس حساس‌تر هستند

زمان اجرایی و نصب کابینت‌های نئوکلاسیک بیشتر از کابینت‌های معمولی است

کابینت آشپزخانه سبک نئوکلاسیک نه به شلوغی سبک کلاسیک است و نه به سادگی سبک مدرن

در ساخت کابینت‌های نئوکلاسیک، امکان فرم دهی لبه‌ها و اجرای طرح‌های برجسته امکان پذیر است

به جهت استفاده از ام‌دی‌اف خام رنگ شده در ساخت کابینت، محدودیتی در انتخاب رنگ ندارید

1) کابینت ام دی اف خام رنگ شده

بدنه و درب‌ها بطور کامل از MDF خام ساخته می‌شود. بر روی درب کابینت با استفاده از ماشین آلات CNC طرح مورد نظر حکاکی شده و با استفاده از رنگ‌های پوششی کابینت در نهایت رنگ آمیزی می‌شود. این مدل کابینت آشپزخانه قیمت مناسبی نسبت به کابینت با درب چوبی و روکش چوبی دارد.

2) کابینت نئوکلاسیک با روکش چوب

3) کابینت نئوکلاسیک چوبی

فرق کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک

کابینت کلاسیک از نظر ظاهری کمی شلوغ به نظر می‌رسد و این درحالی است که بیشتر افراد علاقه‌مند به سبک مدرن، طرفدار طرح‌های ساده و مینیمال هستند. کابینت کلاسیک از چوب طبیعی و با استفاده از مهارت و هنر نجاران باسابقه ساخته می‌شود. بنابر این قیمت بالایی دارد و بیشتر در خانه های ویلایی لوکس و گران قیمت اجرا می شود. اما در سبک نئوکلاسیک با جایگزینی MDF خام بجای چوب طبیعی هزینه‌ها تا حد زیادی تعدیل می‌شود.

طراحی ساده تر نسبت به سبک کلاسیک

قیمت ارزان تر نسبت به کابینت چوبی کلاسیک

طراحی و اجرای سریع‌تر نسبت به کابینت منبت کاری شده

نسبت به مدل‌های سنتی و کلاسیک بروز‌تر و کاربردی‌تر است

قیمت کابینت نئوکلاسیک

قیمت کابینت نئوکلاسیک همانند ویژگی‌های ظاهری در بیشتر موارد بالاتر از کابینت سبک مدرن و پایین ‌تر از کابینت‌های سبک کلاسیک است.

دلیل بالاتر بودن قیمت کابینت نئوکلاسیک نسبت به کابینت مدرن چیست؟

پاسخ : مهم‌ترین دلیل این اتفاق وجود پارامتر رنگ در طراحی کابینت سبک نئوکلاسیک است. درصورتیکه کابینت‌های مدرن مثل هایگلاس و ملامینه نیازی به رنگ آمیزی ندارند.

دلیل بالاتر بودن قیمت کابینت نئوکلاسیک نسبت به کابینت‌های چوبی چیست؟

پاسخ : دلیل اصلی گران قیمت‌تر بودن کابینت‌های چوبی نسبت به کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک این است که بجای چوب که متریال با ارزش و گران‌بهایی است در تولید کابینت نئوکلاسیک از ام دی اف خام یا ترکیب MDF و روکش چوب استفاده می‌شود که هزینه تمام شده را بطور چشمگیری کاهش می‌دهد.

کابینت کلاسیک چیست؟

باید بدانید سبک کلاسیک در هر فضایی که اجرا شود، به آن جلوه ای بسیار مجلل و سلطنتی می دهد. در واقع این موضوع باعث شده است که خیلی ها ترجیح دهند از این نوع کابینت ها در آشپزخانه منزلشان استفاده کنند.

اگر شما هم جزو چنین افرادی هستید و کابینت کلاسیک را می پسندید، قبل از هر اقدامی باید ویژگی های این کابینت ها را بشناسید تا انتخابی مناسب داشته باشید.

کابینت های کلاسیک چه ویژگی هایی دارند؟

1. کابینت های کلاسیک، جزئیات تزئینی و ظریف کاری دارند

باید بدانید که طراحی این نوع کابینت ها برگرفته از سبک دکوراسیون کلاسیک است.پس با توجه به این موضوع، در طراحی و ساخت کابینت کلاسیک، ویژگی های معماری یونان و روم باستان به کار گرفته می شود و سطح بیرونی کابینت ها، دارای منبت کاری و کنده کاری روی چوب می باشد.

همچنین طرح های اجرا شده روی سطح چوب آن ها، باید دارای قرینگی باشد تا اصالت این سبک در دکوراسیون آشپزخانتان دیده شود.

2. در ساخت کابینت کلاسیک، سرستون و تاج به کار برده می شود

دیگر عناصر تزئینی معماری رومی و یونانی که در کابینت های کلاسیک به چشم می آید، سر ستون های کار شده و ظریف کاری شده است که آشپزخانتان را بسیار لوکس و مجلل می کند.همچنین در قسمت بالا و نزدیک به سقف این کابینت ها، از تاج استفاده می شود که نمونه آن را در تصویر زیر مشاهده می کنید.

3. کابینت های کلاسیک از جنس چوب تولید می شوند

اگر بخواهید به بهترین شکل ممکن آشپزخانتان را به سبک کلاسیک دکور کنید، باید به سراغ چوب های گران و با کیفیت مثل راش، گردو و افرا بروید.در واقع این کابینت ها تماما از جنس چوب طبیعی هستند و تمام ظریف کاری روی آن ها کار دست است که هزینه ای بسیار بالا برایتان خواهد داشت.اما اگر به دنبال گزینه مقرون به صرفه تر هستید، باید کابینت کلاسیک با مغزی ام دی اف انتخاب کنید که روکش چوبی و یا ممبران روی آن ها به کار رفته است و طرح های روی آن ماشینی است.

4. در این کابینت ها از دستگیره های فلزی و چوبی حکاکی شده نصب می شود

بر خلاف کابینت های مدرن که دستگیره های ساده یا مخفی دارند، کابینت های کلاسیک باید دارای دستگیره های حکاکی شده و کوتاه باشند.همچنین جنس این دستگیره ها را باید فلزی و یا چوبی انتخاب کنید تا جلوه لوکس و مجلل دکوراسیون کلاسیک را حفظ کنند.

5. کابینت های کلاسیک در رنگ های خنثی ساخته می شوند

همان طور که در نکات قبلی اشاره کردم، این نوع کابینت ها را از جنس چوب و یا با روکش چوبی تولید می کنند. پس طبیعتا رنگ بیرونی آن ها نیز باید به رنگ چوب و رنگ هایق خنثی باشد.

اما به یاد داشته باشید که رنگ های جسورانه مثل قرمز در این نوع کابینت ها هیچ کاربردی ندارد و باید آن ها را به رنگ گردویی، قهوه ای، کرم و سفید انتخاب کنید.

6. این نوع کابینت ها را برای آشپزخانه های متوسط و بزرگ انتخاب کنید

باید بدانید که کنده کاری و ظریف کاری های روی سطح درب ها و سر ستون های کابینت کلاسیک، نیاز به حجم زیادی چوب دارد و در نتیجه فضای بیشتری نسبت به کابینت های مدرن اشغال می کند.پس از این کابینت ها بهتر است در آشپزخانه های بزرگ و متوسط استفاده کنید.

نکته: اما اگر فضای آشپزخانتان محدود است و به هر دلیلی از کابینت کلاسیک می خواهید استفاده کنید، بهتر است رنگ آن را روشن انتخاب کنید.

7. کابینت کلاسیک عمق زیادی دارد

طراحی کابینت های کلاسیک به طور معمول به صورت عمودی و عمق دار انجام می شود. پس از این ویژگی مثبت می توانید استفاده کنید و ظروف زیادی را داخل آن چیدمان کنید.

اما به یاد داشته باشید در کابینت هایی که عمق زیادی دارند، دسترسی به ظروف پشتی دشوار است. پس حتما داخل آن ها از نظم دهنده و اکسسوری های مخصوص استفاده کنید تا در برداشتن و چیدمان ظروف راحت تر باشید.

8. از کانترهای سنگی با ارزش روی این کابینت ها باید استفاده شود

توجه داشته باشید که بهتر است در سبک کلاسیک مصالح و متریال ها از نوع با کیفیت و با ارزش باشد. بنابراین طبق این موضوع سنگ هایی مثل مرمر و گرانیت را برای کانتر این نوع کابینت ها انتخاب کنید.

9. این نوع کابینت ها معمولا دارای ویترین هم می باشند

باید بدانید که بخشی از کابینت های کلاسیک را به صورت شیشه و ویترینی می سازند. شما می توانید از این ویژگی استفاده کنید و ظروف ارزشمندتان را داخل آن قرار دهید و جلوه آشپزخانه را مجلل کنید.

10. به طور معمول هزینه طراحی و اجرای کابینت کلاسیک بالا است

با توجه به حکاکی سطح کابینت های کلاسیک و جنس چوب و روکشی که در آن به کار می رود، هزینه طراحی و نصب آن نیز بالا است. کابینت کلاسیک با توجه به ویژگی هایی که دارد، جلوه ای بسیار لوکس و مجلل به آشپزخانه می دهد.بنابراین اگر چنین جلوه ای را می پسندید و خانتان به سبک کلاسیک است، بهتر است این کابینت ها را برای دکوراسیون آشپزخانتان انتخاب کنید.

?کابینت مدرن چیست؟

?سبک مدرن مدت های زیادی است که خودش را در دل خانه های ما ایرانی ها جا کرده است و خیلی از ما از سادگی و شیک بودن آن در منازلمان استفاده می کنیم.همین امر هم باعث شده است که تقاضای طراحی و اجرای کابینت های مدرن هر روز افزایش پیدا کند. اما قبل از هر اقدامی شما باید ویژگی های این نوع کابینت ها را بشناسید.

?کابینت های مدرن چه ویژگی هایی دارند؟

1. کابینت های مدرن طراحی ظاهری ساده ای دارند

?این سبک کاملا عملگرا و کاربردی است و جلوه ای ساده و بدون آلایش به فضای داخلی آشپزخانتان می دهد.پس طراحی کابینت های مدرن هم این ویژگی ها را دنبال می کند. این نوع کابینت ها بر خلاف کابینت های کلاسیک، درب هایی هموار و مسطح دارند.همچنین در سطوح آن ها هیچ گونه تزئینات اضافه و کنده کاری و منبت کاری وجود ندارد.

2. کابینت مدرن برای آشپزخانه های کوچک ایده آل ترین گزینه است

?توجه داشته باشید که در دکوراسیون آشپزخانه کوچک، هر جزئیات تزئینی و دکوری باعث شلوغ نشان دادن فضا می شود و فضای آن را کوچک تر جلوه می دهد.بنابراین کابینت های مدرن بهترین گزینه برای آشپزخانه های کوچک است. پس اگر فضای آشپزخانتان محدود است، بهتر است این نوع کابینت را برای نصب کردن در آن انتخاب کنید.

3. برای ساخت کابینت های مدرن از جنس های متنوعی استفاده می شود

?چوب، سنگ و شیشه، از مصالح پرکاربردی هستند که از آن ها به فراوانی در فضاهای داخلی به سبک مدرن استفاده می شود. پس این نوع مصالح در ساخت این کابینت ها و کانتر آن ها کاربرد فراوانی دارند.

 4. این نوع کابینت ها دستگیره هایی توکار و یا ساده دارند

?یکی از خصوصیات این نوع کابینت ها که به آن جلوه ای مدرن می دهد، دستگیره های توکار یا ساده آن ها است.

5. کابینت های مدرن در رنگ های متنوع و مختلفی طراحی می شوند

?توجه داشته باشید که رنگ این کابینت ها به نوع روکش ساده یا طرح چوب یا سنگی که انتخاب می کنید، وابسته است.
در واقع اگر طرح مد نظرتان چوبی یا سنگی باشد، رنگ این نوع روکش ها هم از آن ها تبعیت می کند و به طور معمول به صورت خنثی است.اما روکش های ساده و هایگلاس علاوه بر رنگ های خنثی در رنگ های متنوع و جسورانه دیگری مانند قرمز و زرد نیز تولید می شود.

6. کابینت های مدرن فضای موثر زیادی دارند و جادارند

?یکی از مزیت های کابینت های مدرن نسبت کابینت کلاسیک این است که تاج ندارند. با این ویژگی در طراحی این کابینت ها از تمام فضای دیوار به صورت موثر می توانید استفاده کنید و آن ها را تا سقف ادامه دهید.همچنین داخل کشو و قفسه های این نوع کابینت ها فضای زیادی وجود دارد و با نصب اکسسوری های مخصوص به خوبی می توانید ظروف را داخل آن ها چیدمان کنید.

7. هزینه طراحی و اجرا کابینت های مدرن مقرون به صرفه تر از نوع کلاسیک است

?با توجه به جلوه ساده کابینت مدرن، هزینه طراحی و اجرای آن نسبت به کابینت های کلاسیک پایین تر است. پس اگر با توجه به بودجه مد نظرتان به دنبال گزینه های مقرون به صرفه ای هستید، این نوع کابینت ها را انتخاب کنید.

با مدیریت آقای خسروانی

 

 

 

 

 

ریز فضاهای دفتر معماری, ریز فضاهای  معماری ساختمان , اصول طراحی معماری, معماری, طراحی پلان در معماری, نمونه طراحی ویلا, ریز فضاهای دفتر مهندسی, نقشه ساخت ویلا, دپارتمان تخصصی معماری خسروانی