صادرات،فروش و پخش عمده خشکبار غلامی در کرمانشاه

?فروش بدون واسطه از باغدار?
?شروع کار ما پایان کار نیست?
?خشکبار

?خشکبار به طور کلی به میوه های خشک شده و برخی از دانه ها گفته می شود. برای دوام و طول عمر بیشتر معمولا میوه های تازه را به نحوی خشک می کنند تا بتوان از آن در تمامی فصل های سال بهره گیری نمود. فرآیند خشک کردن به عنوان یکی از قدیمی ترین روش های موجود به شمار می آید.در گذشته به علت عدم وجود یخچال، افراد مواد غذایی خود را خشک می نمودند و به این طریق باعث افزایش ماندگاری و طول عمر مواد غذایی می شدند.

?بهتر است بدانید که میوه ها را در حالت عادی نمی توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد و پس از گذشت چند روز ممکن است میوه به نحوی از بین رفته و یا فاسد شود. با خشک کردن میوه ها بخش زیادی از خواص آن ها حفظ خواهد شد که در نتیجه می توان با استفاده از این محصولات مزایای زیادی را برای بدن به ارمغان آورد. امروزه استفاده از محصولات خشکبار در میان جوامع با استقبال بسیار خوبی روبرو شده که این موضوع نشان از محبوبیت این محصولات در میان جوامع گوناگون دارد.

?مغز ها و دانه های خشکبار 

?کشمش
?مویز
?نخودچی
?نخودچی فرآیند شده
?مغز گردو
?مغز هسته زردآلو
?مغز هسته هلو
?مغز بادام
?مغز فندق
?مغز بادام هندی
?مغز بخورک
?بادام سنگی 
?دانه آفتابگردان
?مغز بادام زمینی 
?کشمش دانه دار
?عناب 
?سنجد

?استفاده از خشکبار با پوست بهتر است یا بدون پوست؟ 

?در زمینه فواید استفاده از خشکبار با پوست یا بدون پوست تفاوت آنچنانی وجود ندارد اما تنها تفاوت اصلی میان آن ها نحوه نگهداری است.خشکبار های موجود با پوست را می توان به سادگی در دمای اتاق یا یخچال نگهداری نمود بدون آن که فاسد شوند و یا خواص خود را از دست دهند.

?اما نمونه های بدون پوست خشکبار ها که عموما به صورت بو داده یا خام به فروش می رسند را برای حفظ خاصیت و کیفیت آن باید در دمای سرد نگهداری نمود.همچنین جهت جلوگیری از فاسد شدن خشکبار ها، چه در حالت با پوست و چه در حالت بدون پوست ، باید آنها را به دور از نور آفتاب نگهداری نمود.

خواص زیتون برای پوست و مو

1. جوان سازی پوست صورت
مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در زیتون سیاه و سبز به کاهش چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

2. روشن کننده طبیعی پوست
مقادیر بالای ویتامین A موجود در زیتون به کاهش رادیکال های آزاد در پوست کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.

علاوه بر این ویتامین A موجود در زیتون به طور طبیعی باعث روشن تر و سفید تر شدن پوست صورت می شود.

3 . ضد آفتاب طبیعی
مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین E موجود در زیتون به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست صورت و بدن را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند.

4. تقویت و افزایش رشد مو
مقادیر بالای مس، آهن و ویتامین E موجود در زیتون باعث افزایش گردش خون در پوست سر و تقویت فولیکول های مو شده و به افزایش رشد مو کمک می کند.

5. نوزادان و کودکان
زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است که باعث بهبود رشد و تقویت استخوان های نوزادان و کودکان می شود.

زیتون به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد.

6. جنین و زنان باردار
زیتون حاوی مقادیر بالای آهن است که با تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی در زنان باردار کمک می کند.ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری می شوند و خطر ابتلا به بیماری در زنان باردار را کاهش می دهند.

ویتامین C موجود زیتون باعث بهبود رشد جنین و تشکیل کلاژن، رگ های خونی، تاندون ها و پوست جنین می شود.نیاسین و پانتوتنیک اسید موجود در زیتون خطر ابتلا به افسردگی را در زنان باردار کاهش می دهند.با همه ی این فواید گفته می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از زیاده روی در مصرف زیتون اجتناب کنند چون ممکن است باعث باعث یبوست یا اسهال در زنان باردار شود.

7. معده و دستگاه گوارش
میوه زیتون حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا، درمان ریفلاکس معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.زیتون دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی قوی بوده و خطر ابتلا به عفونت معده و زخم معده ناشی از هلیکوباکتر پیلوری را کاهش می دهد.

8. یبوست و اسهال
مصرف منظم زیتون به سلامت روده ها کمک کرده و با افزایش پروبیوتیک ها در روده برای پیشگیری و درمان اسهال مفید می باشد.مقادیر بالای فیبر موجود در زیتون باعث افزایش حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید می باشد.

9. کبد چرب
زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده که از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند، مصرف زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیاری های کبد از جمله کبد چرب را کاهش می دهد.

10. لاغری و کاهش وزن
رژیم غذایی کم چربی باعث گرسنگی، افزایش پرخوری و در نتیجه چاقی و افزایش وزن می شود، زیتون حاوی مقادیر بالای چربی های سالم است که اشتها را کاهش داده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.چربی های سالم موجود در زیتون باعث افزایش چربی سوزی بدن و در نتیجه لاغری و کاهش وزن می شوند.

11. دیابت و قند خون
چربی های غیر اشباع موجود در زیتون با سرعت قابل توجهی سرعت جذب گلوکز خون را کاهش داده و با کاهش قند خون بالا خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیماری های کلیوی و آسیب های چشمی ناشی از دیابت را کاهش می دهند.

12. فشار خون بالا
تحقیقات نشان داده که مصرف زیتون به دلیل مقادیر بالای ترکیبات فنلی موجود در آن به بهبود گردش خون و افزایش انعطاف پذیری رگ های خونی کمک کرده و باعث کاهش فشار خون بالا می شود.

اما فراموش نکنید که زیتون حاوی مقادیر بالای سدیم است و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون شود.

13. کلسترول خون و قلب
ترکیبات فنلی و اسید اولئیک که اسید چرب اصلی موجود در زیتون سیاه و سبز است، باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.

ترکیبات فنلی همچنین انعطاف پذیری رگ های خونی را بیشتر کرده و از رسوب کلسترول در آن ها پیشگیری می کند.

14. پوکی استخوان
تحقیقیات نشان داده که میزان ابتلا به پوکی استخوان در کشور های مدیترانه پایین تر از سایر کشور ها می باشد، محققان بر این باورند که ترکیبات فنلی موجود در زیتون به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

15. سرطان
تحقیقات اولیه نشان داده که مقادیر بالای ویتامین E، آنتی اکسیدان ها، ترکیبات فنلی از جمله اسکالن و ترپنوئید ها و اسید اولئیک موجود در زیتون چرخه ی تکثیر سلول های سرطانی را مختل کرده و با کاهش التهاب در بدن خطر ابتلا به سرطان های پستان، روده بزرگ و معده را کاهش می دهد.

16. آلزایمر و پارکینسون
ترکیبات فنلی موجود در زیتون باعث کاهش التهاب در بدن و بهبود عملکرد مغز شده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهند.

17. درمان آلرژی فصلی
زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده و به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی با کاهش التهاب در ریه ها و کاهش تولید موکوس به درمان آلرژی فصلی کمک می کند.

18. چشم
مقادیر قابل توجه ویتامین A و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون باعث تقویت بینایی شده و احتمال ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را کاهش می دهد.

19. درمان کم خونی
زیتون یک منبع غنی از آهن و مس است که به دو عنصر ضروری برای ایجاد گلبول های قرمز شناخته می شوند. افزایش تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی یا آنمی کمک کرده و علائم این بیماری که خستگی، ناراحتی معده، سردرد و تپش قلب هستند را رفع می کند.

20 . کاهش درد آرتریت روماتوئید
تحقیقات نشان داده که یک ترکیب فنولی به نام اولئوکانتال در زیتون سیاه و سبز وجود دارد که مانند ایبوپروفن دارای خواص ضد درد و ضد التهابی قوی بوده و به درمان درد ناشی از آرتریت روماتوئید کمک می کند.

به مدیریت:پدرام غلامی

‏من را به عنوان مخاطب در واتساپ اضافه کنید????
https://wa.me/qr/GEWGRNCLGPHEN1

 

 

 

 

صادرات خشکبار , فروش خشکبار , خرید خشکبار , خشکبار غلامی در کرمانشاه , خشکبار غلامی , فروش عمده خشکبار در کرمانشاه , پخش عمده خشکبار در کرمانشاه , خشکبار , انجیر , زیتون , گردو , قیمت خشکبار , خواص خشکبار ,