بسیاری از افرادی که قصد راه اندازی رستوران یا راه اندازی فست فود و کسب و کارهایی مانند آن را دارند، به دلیل اینکه در این حوزه ی فعالیت قبلی نداشته اند و از دید حرفه ای تری نسبت به کسب و کار برخوردار نیستند، متاسفانه در هنگام خرید تجهیزات لازم برای شروع فعالیت دچار مشکلاتی می شوند و در اکثر موارد نمی توانند انتخاب هایی مناسب و به صرفه و رضایت بخش داشته باشند. قطعا اداره ی یک محیط کوچک همانند خانه و تهیه لوازم برای آن خیلی سخت نخواهد بود و با صرف زمان و دقت کافی و همچنین با یک تصمیم گیری ساده خواهید توانست لوازم ضروری برای آشپزخانه ی خانه ی خود را تهیه و خریداری نمایید ولی در محیط هایی مثل رستوران و فست فود ها، پارمتر های مختلفی وجود دارند که باید مورد توجه قرار گیرند تا یک مجموعه به طور هماهنگ و سودمند با یکدیگر فعالیت نماید. آگاهی از مهم ترین ملزومات، نیازمندی های و ویژگی های آشپزخانه ی صنعتی استاندارد باعث می شود تا در هنگام خرید تجهیزات، تعیین دکوراسیون و موارد دیگر به عنوان یک مدیر و صاحب کسب و کار به بهترین شکل ممکن عمل نمایید. به یاد داشته باشید که در هر مرحله ای از مراحل راه اندازی فست فود یا رستوران که باشید.

حال ببینیم شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد به چه شکل است؛

1. فضای مناسب

منظور بزرگ بودن بیش از حد فضای آشپزخانه نیست بلکه داشتن فضایی استاندارد که تجهیزات آشپزخانه صنعتی و لوازم رستوان همه به طور مناسب چیدمان شوند که فضای تحرک و فعالیت برای سرآشپز وکارکنان آشپزخانه مهیا باشد .

2. نور مناسب

آشپزخانه روشن و نورپردازی مناسب باعث ایجاد نشاط و تحرک و پویایی مناسب برای پرسنل بوده و از کارکردن درآن محیط احساس دلزدگی و خستگی کم تری می نمایند.

معرفی بهترین رستوران های شهر نور به همراه آدرس - هومسا

3. تجهیزات آشپزخانه استاندارد و استیل

تجهیزات آشپزخانه باید بر اساس منوی پخت و ظرفیت رستوران از جنس استیل با کیفیت که نظافت آن آسان تر باشد تولید و تهیه شوند.

عوارض ظروف استیل چقدر جدی است ؟

4. سر آشپز حرفه ای

درست است که مدیر رستوران روی نحوه عملکرد کلی رستوران نظارت دارد اما اجرای درست تمامی امور در رستوران زیر نظر شف انجام می‎شود. شف یا سرآشپز باید قادر به مدیریت آشپزخانه و کل رستوران , کارکنان و تمامی امور مرتبط با رستوران باشد و در زمانی که مدیر حضور ندارد مدیریت رستوران برعهده شف است. بنابراین می‎توان گفت که ویژگی‎های سرآشپز حرفه‎ای داشتن ویژگی‎های یک مدیر حرفه ای و مدبر است. ویژگی‎هایی مثل خلاقیت و ذوق و هنر و مقابله با سختی‎ها و مشکلات در یک مدیر موفق وجود دارد. سرعت عمل مهم ترین ویژگی دیگر یک مدیر است که در یک شف حرفه ای نیز باید وجود داشته باشد.

چگونه سرآشپز شویم؟ - مجله‌ فیدیلیو

5. مواد غذایی با کیفیت

استفاده از بهترین مواد غذایی و خرید روزانه مواد غذایی برای اجتناب از هدر رفت مواد غذایی حتما توصیه می شود.

یک پزشک:مواد غذایی باکیفیت مهمترین عامل تقویت سیستم ایمنی بدن است - ایرنا

6. ماشین آلات استاندارد و حرفه ای 

در این زمینه با مشاوره صحیح با یک شرکت راه اندازی رستوران می توانید ماشین آلات استاندارد و مناسب ایرانی یا خارجی خود را انتخاب نمایید.

نکات مهم در طراحی آشپزخانه صنعتی

7. تیم حرفه ای و آموزش دیده

جهت پخت و پز و استفاده از تجهیزات و ماشین آلات حتما باید پرسنل آموزش های لازم را جهت کاهش آسیب ها و خطرات و جلوگیری از خرابی و آسیب دیدگی دستگاه ها و…دیده باشند. هم چنین کیفیت غذای رستوان منوط به استفاده از کارکنان آموزش دیده و حرفه ای است.

آداب سرو غذا که خدمه یک رستوران باید بیاموزند - چطور از مشتریان رستوران پذیرایی کنیم

8. مدیر یا مالک با انگیره

یک آشپزخانه صنعتی موفق بی شک دارای یک مدیر یا صاحب با انگیزه و خلاق و دوستدار پیشرفت و توسعه است.

9. نظافت مستمر رستوران

رعایت نظافت و استانداردهای اداره بهداشت کاملا برای یک آشپزخانه صنعتی ضروری است.

10.رعایت استانداردهای ارگونومی و بهره وری انرژی

ضروری است به طوری که کارمندان برای انجام وظیفه خود مراحل کمتری را طی کنند و تمامی کارهای خود را بدون کوچکترین خم شدن، دست دراز کردن، چرخیدن و راه رفتن انجام دهند.

ارگونومی چیست؟ بررسی اصول و اهمیت ارگونومی در محیط کار - ویکی ساختمون

Showing 10 from 107 Items

Toggle Filters
Count
Sort by
Order

تهیه غذای زیتون سبز  ? با سرویسی تمیز و عالی ? دارای فضایی سنتی ? با انواع غذاهای سنتی و ایرانی سرو انواع کباب‌ها ، که هوش از سر هر شخصی می‌برد از مسافران و گردشگران پذیرایی می‌کند. ? پرسنل خوش برخورد در محیطی شیک و دلنشین و آرام ? کلیه خدمات به غیر…

تهیه غذای اویسی  ? پخت انواع غذاهای ایرانی با مواد درجه یک و کیفیتی بی نظیر با برنج ایرانی ?آماده سرویس دهی به شرکت ها، موسسات و نمایندگی ها با تخفیف ویژه ? با سرویسی تمیز و عالی ? دارای فضایی سنتی

تهیه غذای عالی قاپو  ? کلیه غذاهای تهیه شده از بهترین نوع برنج ایرانی و گوشت تازه گوسفندی زعفران اعلا ، و روغن حیوانی سرو میشود. سفارشات جهت شرکتها و مجالس پذیرفته می شود

تهیه غذای هشت خوان  ?مجموعه رستوران های هشت خوان تأمین کننده ی غذای شرکت ها،تالارها،هتل ها،انواع مراسم و مجالس، جشن ها، عزاداری ها ومراسم حجاج و…درسطحی وسیع با کترینگی مجهز و مدرن

کترینگ خوان سعید  ? تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی، انواع سالاد، انواع دسر و فینگرفود، پذیرایی متفاوت در منازل یا باغ‌های خصوصی همراه با تیم تخصصی خوان سعید ? به طور کلی کترینگ یک واژه انگلیسی است

کترینگ آشپز طلایی  ? انواع فینگر فود ? به طور کلی کترینگ یک واژه انگلیسی است که به معنی تهیه غذا و عرضه انواع غذا و نوشیدنی برای مکان های خاص است. بدین معنا که غذا و نوشیدنی ها در محلی مشخص درست شده و سپس برای مکان های مختلفی سرو می شوند.

کترینگ ناب ایران ? انواع فینگر فود ? به طور کلی کترینگ یک واژه انگلیسی است که به معنی تهیه غذا و عرضه انواع غذا و نوشیدنی برای مکان های خاص است. بدین معنا که غذا و نوشیدنی ها در محلی مشخص درست شده و سپس برای مکان های مختلفی سرو می شوند. ? در نتیجه…

کیترینگ دلیزه  ? انواع فینگر فود ? به طور کلی کترینگ یک واژه انگلیسی است که به معنی تهیه غذا و عرضه انواع غذا و نوشیدنی برای مکان های خاص است. بدین معنا که غذا و نوشیدنی ها در محلی مشخص درست شده و سپس برای مکان های مختلفی سرو می شوند.

رستوران و کترینگ گل یخ ? انواع غذای بیرون بر ? قبول سفارش مراسمات ? کلیه غذاهای ایرانی ? آمادگی عقد قرارداد با کلیه شرکت ها ? استفاده از مواد غذایی تازه و تهیه روزانه

کترینگ اوتانا  ? به طور کلی کترینگ یک واژه انگلیسی است که به معنی تهیه غذا و عرضه انواع غذا و نوشیدنی برای مکان های خاص است. بدین معنا که غذا و نوشیدنی ها در محلی مشخص درست شده و سپس برای مکان های مختلفی سرو می شوند.