اکثر افراد به دنبال زیبایی و آراستگی خودشان هستند و در جامعه فعلی ظاهر افراد تا حد زیادی در روابط اجتماعی و زندگی فردیشان تاثیر گذار است. آرایشگری فن و هنری است که به زیباتر شدن ظاهر افراد می پردازد و از شغل های پردرآمد در جامعه می باشد. خیلی از افراد به دنیال آموزش در آموزشگاه آرایشگری مجاز و زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای هستند. پس بهتر است برای تاسیس آموزشگاه آرایشگری همه شرایط و ضوابط را رعایت کنیم.

آرایشگرها شغل متنوعی دارند و باید رنگ و جنس موهای مختلف افراد را و هم چنین چهره های مختلف و انواع فرم صورت افراد را بشناسند از نظر استخوانی بودن یا گوشتی بودن،گرد بودن ،لوزی بودن و…. همچنین اندازه گردن و حالت و جنس مورا نیز در نظر بگیرند. همه ی این عملکرد ها نیاز به تخصص حرفه ای در زمینه آموزش آرایشگری دارد.

بر اساس تحقیقات اخیر و آمار به دست آمده آرایشگری به دلیل تنوع کاری و کم بودن دغدغه های آن شادترین شغل دنیا میباشد به همین دلیل در چند سال اخیر شاهد افزایش روز افزون متقاضیان برای گذراندن دوره ی آموزش آرایشگری در سطوح مختلف می باشیم.

?مراحل تاسیس آموزشگاه آرایشگری

در ابتدا، شخص متقاضی با توجه به منطقه شهرداری مکان تاسیس آموزشگاه آرایشگری، به مرکز فنی و حرفه ای منطقه اش مراجعه می کند و پس از ثبت نام در پرتال و تکمیل فرم های مربوطه شرایط تاسیس آموزشگاه آرایشگری، طرح توجیهی درخواست خودش را ثبت می کند و در طرح توجیهی هدفش را از تاسیس آموزشگاه آرایشگری و برآورد هزینه، سرمایه و بازه زمانی بازگشت سود را مکتوب می کند و به مرکز تشکیل پرونده می دهد و بعد از دریافت استعلام سوء پیشینه و عدم اعتیاد، مدارک ابتدا به حراست و سپس به هیئت نظارت استان ارسال می شود و حدوداً پس از دو هفته موافقت نامه اصولی برای موسس جهت تاسیس آموزشگاه آرایشگری صادر می شود که طبق آن موسس 6 ماه فرصت دارد تا مکان آموزشگاه آرایش و پیرایش، تجهیزات و مدیر و مربی حرفه های مورد درخواستش را به مرکز اعلام کند.

شخص با توجه به شیوه نامه شاخص فضای سرانه آموزشی هر رشته و ضوابط انتظامی و ترافیکی آموزشگاه ها ملکی را با شناسه رهگیری معامله می کند. موسس برای اطلاع از تجهیزات هر حرفه استاندارد های آموزش را از سایت سازمان دانلود کرده و طبق لیست تجهیزات و ابزار و مواد مصرفی نیاز کارگاه را تامین می کند.

موسس آموزشگاه آرایشگری هم خانم و هم آقا می تواند باشد، اما در حالت کلی جنسیت مدیر و مربی با جنسیت مجوز آموزش کارآموزان باید یکسان باشد. مگر در شرایط خاص و تایید سازمان.

?شرایط اخذ پروانه تاسیس آموزشگاه آرایشگری:

?داشتن حداقل 28 سال سن

?دارا بودن حداقل مدرک فوق دیپلم یا معادل آن

?دارا بودن حداقل 2 سال سابقه آموزشی فرهنگی تمام وقت و یا 4 سال پاره وقت

?نداشتن سوء پیشینه کیفری موثر

?فرد در چه رشته هایی می تواند پروانه تاسیس آموزشگاه آرایشگری را بگیرد؟

?امور اداری

?امور مالی و بازرگانی

?بهداشت و ایمنی

?خدمات آموزشی

?صنایع پوشاک

?فناوری اطلاعات

?گردشگری

?مراقبت و زیبایی

?هتلداری

?فرهنگ و هنر

?کشاورزی

هرکدام از رشته های فوق شامل چندین حرفه می باشد. به طور مثال رشته مراقبت و زیبایی شامل حرفه های پاکسازی پوست، آرایشگر عروس، آرایشگر دائم صورت و همچنین هجده حرفه دیگر آرایشی است. رشته بهداشت و ایمنی شامل 91 حرفه می باشد، بطور مثال کاربر ماساژ، کاربرد تجهیزات و دستگاه های زیبایی و تناسب اندام، مشاوره مراقبت پوست، مو و زیبایی و مشاوره استفاده صحیح از محصولات بهداشتی و کرم ها.

?حرفه های رشته خدمات آموزشی آرایشگری

رشته خدمات آموزشی شامل 13 حرفه می باشد که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

?آزمونگری

?مدیریت آموزشگاه آرایشگری

?روش ها و فنون تدریس یا پداگوژی

?متصدی آزمون و استاندارد

?مدیرآموزشگاه فنی و حرفه ای بخش خصوصی

?شرایط شخص متقاضی درخواست ابلاغ مدیریت آموزشگاه آرایشگری

?دارای حداقل 25 سال سن باشد.

?دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل کاردانی برای دوره های آموزشی پایه و یا حداقل کارشناسی برای دوره های آموزشی پیشرفته.

?ارائه گواهینامه مهارتی ICDL مقدماتی مگر کسانی که دروس مرتبط با آن را در دانشگاه گذرانده باشند به عنوان مثال کارشناس نرم افزار کامپیوتر.

?ارائه گواهی 2 سال سابقه کار مدیریت و یا 4 سال سابقه کار آموزشی.

?داشتن گواهی نامه پایان دوره ی آموزشی مدیر آموزشگاه آرایشگری

ابلاغ صادر شده تنها در آموزشگاه آرایشگری که مدیر با آن طرف قرار داد هست، اعتبار دارد و اگر مدیر بخواهد در آموزشگاه آرایشگری دیگری فعالیت داشته باشد، باید شیفت متفاوتی را برای ابلاغ آموزشگاه آرایشگری دوم انتخاب کند.

?وظایف آرایشگر

 به عنوان یک آرایشگر تازه کار معمولا باید کارهای زیر را انجام دهید : ?خوشامدگویی به مشتریان ?شستن موهای مشتریان ?کوتاهی های ساده ?اطمینان از تمیز و آماده بودن لوازم کار و حوله ها ?تمیز و مرتب کردن سالن ?نوبت دادن به مشتریان و تحویل پول از آنها

به عنوان یک آرایشگر ماهر باید با مشتریان در مورد نوع کاری که می خواهند صحبت کرده و مشاوره های لازم را به آنها داده و جدید ترین روش ها و مدل ها را به اطلاع شان برسانید.

   

به طور کلی کار یک آرایشگر ماهر عبارتند از :

?کوتاه کردن و مدل دار کردن مو ?رنگ کردن، فرکردن یا صاف کردن مو ?دادن مشاوره در خصوص مشکلات پوست و مو ?انجام اصلاح ابرو و صورت ?انجام آرایش های صورت، پاکسازی پوست و طراحی ناخن ها ( در آرایشگاه های زنانه) ?رعایت کامل اصول بهداشتی در کار ?تهیه مواد و وسایل لازم برای آرایشگاه

در آرایشگاه های بزرگ معمولا آرایشگرها به صورت تخصصی کار می کنند به عنوان مثال یک آرایشگر فقط کار کوتاهی مو و دیگری کار رنگ کردن مو را انجام می دهد. در آرایشگاه های کوچک معمولا یک یا دو آرایشگر همه کارهای مشتریان را انجام می دهند.

سایر وظایف و مهارت ها:

?مهارت و دانش مورد نیاز آرایشگری ?مهارت های عملی خوب ?خلاقیت و داشتن ذوق هنری – به عنوان مثال آرایشگر در انتخاب مدل و رنگ مو با توجه به رنگ پوست و نوع چهره مشتری، بهترین ها را به او پیشنهاد بدهد. ?مهارت های ارتباطی عالی که در جذب مشتری در این کار بسیار مهم و تاثیرگذار است. ?توان ارائه خدمات مناسب به مشتری ?اطلاع از مدهای جدید ?یادگیری روش های جدید ?آشنایی با مسایل ایمنی و بهداشتی ?آراستگی ظاهری

 

برای آشنایی با سایر مشاغل و حرفه های آموزشی در سامانه زمات با ما همراه باشید.

Showing 10 from 80 Items

Toggle Filters
Count
Sort by
Order

آرایشگاه و سالن زیبایی عصر جدید خواهران شاه ولی 💥 امروزه برای بانوان و آقایان آراستگی یک امر ضروری محسوب میشود

آموزشگاه آرایشگری چهره ناب در خوزستان ✨آموزش صفر تا صد میکاپ تخصصی عروس ✨کلیه خدمات مو از جمله:رنگ،لایت،کراتین و … ✨کلیه خدمات ناخن ( کاشت،مانیکور،پدیکور) ✨بافت،کوتاهی،بند و ابرو و پاکسازی پوست

آموزشگاه مراقبت زیبایی گلبانو ?برگزار کننده:? ? دوره های مقدماتی و آرایشگر موی زنانه ? کاربر مواد شیمیایی ? متعادل ساز چهره ? آرایشگر ناخن ? پیرایشگر مو ? پیرایشگر ابرو