آموزش پخت خوراک مرغ به همراه سس

آموزش پخت خوراک مرغ به همراه سس

این دستور پخت از تمامی موادی که ممکن است شما در فریزر خود داشته باشید استفاده می‌کند. سینه مرغ، دانه‌های مختلف و سبزیجات از جمله این مواد است. این غذای خوشمزه به همراه یک سس سرو می‌شود. اضافه کردن دانه‌های پخته شده به مرغ و سس نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت که باید خودتان امتحان کنید. در تغییر پروتئین و یا سایر سبزیجات استفاده شده در این خوراک، آزاد هستید.
زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه ( برای دو نفر )

مواد لازم:

سه قاشق غذاخوری سس سویا
سه قاشق غذاخوری سس ارده
سه قاشق غذاخوری روغن کنجد
سه قاشق غذاخوری عسل
226 گرم سینه مرغ بدون استخوان
یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
سه حبه سیر خرد شده
سه پیمانه سبزیجات دارای برگ‌های سبز(همچون اسفناج، بروکلی یا کلم پیچ) خرد شده
یک پیمانه دانه پخته شده (همچون برنج قهوه‌ای یا کینوا)
یک قاشق غذاخوری دانه‌های کنجد تفت داده شده

طرز تهیه:

1.در یک کاسه کوچک، یک و یک دوم قاشق غذاخوری سویا سس، ارده ، عسل و روغن کنجد را ترکیب کنید. حالا مرغ‌ را در درون این مواد قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا مزه دار شود.
2.حالا در یک ظرف بزرگ آب بریزید و اجازه دهید روی اجاق گاز بجوشد. سپس سبزیجات را درون آن بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه در آب بپزید. از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید.این مواد را کنار بگذارید.
3.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس روغن کانولا را درون آن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. سیر را بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید.
4.مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هر دو طرف را بپزید.
5.دانه‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و به هم بزنید. به مدت یک الی دو دقیقه بپزید. حالا از روی حرارت بردارید و با سبزیجات ترکیب کنید.
6.باقی مانده سویا سس، ارده و عسل را ترکیب کنید. آن را روی مرغ بریزید و درنهایت با دانه کنجد تفت داده شده سرو نمایید.

منبع: atrin.net