ترب سیاه و خواص آن

ترب سیاه و خواص آن

ترب سیاه یکی از آن غده ای های درمان گر است. استفاده از این درمانگر طبیعی هم نیازی به دنگ و فنگ زیاد ندارد. با مصرف آن خیلی ساده می توانید برای مشکلات گوارشی، کبدی، سرفه و غیره راه چاره ی خوبی پیدا کنید.

ر طب گیاهی و سنتی ترب سیاه شهرت زیادی برای حفظ سلامت روده‌ها دارد. از سالیان قبل خواص ترب سیاه روی سیستم گوارشی و به ویژه برای تنظیم عملکرد صفرا کاملا شناخته شده است. به این ترتیب که این ترب باعث افزایش ترشح و دفع صفرا می‌شود.
نقطه‌ی قوت دیگر ترب سیاه این است که باعث سم‌‎زدایی از کبد می‌شود. زمانی که به عنوان مثال داروی زیادی می‌خورید بعد از آن لازم است که به فکر سم‌زدایی از این عضو حساس بدن باشید.

شیوه مصرف شربت ترب سیاه

ترب سیاه را شسته و پوست بگیرید و سپس خرد کنید. ترب‌های خرد شده را کف ظرف بچینید و روی آن را با یک لایه‌ی نازک شکر یا قند بپوشانید. اجازه دهید به مدت یک روز بماند تا شربت آن دربیاید. شربت به دست آمده را در یک پیاله ریخته و روزانه 4 تا 6 قاشق میل کنید.
توجه:
شربت به دست آمده را بیش از 48 ساعت نگهداری نکنید. در صورت انسداد مجاری صفراوی از ترب سیاه استفاده نکنید.

منبع: http://haftegy.ir