خوراک فیله با قارچ و پنیر

خوراک فیله با قارچ و پنیر

مواد اولیه :
برای 30 نفر
قارچ (بزرگ): 30 تا 35 عدد
گوشت قرمز: (فیله نازک – خرد شده) 115 گرم
فلفل قرمز: (فلفل شیرین خرد شده) 1/3 فنجان
پیاز :(پیاز قرمز خرد شده) 1/4 فنجان
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
روغن کانولا: 2 قاشق چای خوری
سیر (خرد شده): 1 قاشق چای خوری
پنیر شیر بز :(خرد شده – یا پنیر فتا) 1/2 فنجان
پنیر چدار: (رنده شده) 1/2 فنجان

طرز تهیه:

ساقه های قارچ را بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید. کلاهک قارچ را کنار بگذارید. داخل یک قابلمه بزرگ، قارچ، گوشت، فلفل قرمز، پیاز، نمک و فلفل سیاه را با روغن تفت دهید تا اینکه سبزیجات نرم تر شوند. بعد سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
حال از روی حرارت بردارید و با پنیر ها مخلوط کنید. روی هر کدام از قارچ ها یک قاشق غذاخوری از مخلوط سبزیجات بریزید.
سپس داخل سینی فویل شده قرار دهید و داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها نرم تر شوند.