دسر نوروزیِ بادام و پسته

دسر نوروزیِ بادام و پسته

 

مواد لازم :

کره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شکر : 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد

طرز تهیه:

1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .

منبع: www.bartarinha.ir