بخارپزها نسبت به سایر تجهیزات منزل چندان هزینهبر نیستند. همچنین اگر کمی بیشتر هزینه کنید، کمی فضای بیشتر برای پخش غذا به دست خواهید آورد و به امکاناتی مانند تایمر دیجیتال، گزینه تاخیر در شروع و گاهی پلوپز، دست خواهید یافت.
اندازه بخارپز
اکثر بخارپز ها دارای سه ردیف ظرف دارای حفرههایی برای عبور بخار هستند. این ظروف میتوانند به طور جداگانه یا همزمان برای پخت وعدههای بزرگتر استفاده شوند. همچنین میتوان ظرفها را در میانه پخت جابجا کرد و از این طریق حرارت پخت را به طور دلخواه تغییر داد. به یاد داشته باشید که زمان جابجاکردن ظرفها از دستگیره استفاده کنید. بعضی از پخارپزها از محفظههای قابل جداسازی استفاده میکنند که به شما اجازه میدهند فضای بیشتری برای پخت غذاهای بزرگتر (مانند مرغ) فراهم کنید.
بعضی از مدلها همچنین محفظههایی با ابعاد مختلف دارند که در درون یکدیگر جای میگیرند. این ویژگی فضای مورد نیاز ظرفها را کم میکند، اما دیگر نمیتوان ظرفها را در میانه پخت جابجا کرد.
زمانسنج
اکثر بخارپزها دارای زمان سنج ۶۰ دقیقهای هستند که با چرخاندن آن میتوانید زمان پخت را تعیین کنید. بخارپزهای گرانتر به همراه زمان سنج های دیجیتال عرضه می شوند و دارای گزینههایی مانند تاخیر شروع هستند که به برنامهریزی بهتر پخت غذا کمک میکند.
گرم نگه داشتن غذا
به دنبال بخارپزی باشید که با امکان گرم نگه داشتن غذا عرضه میشود. این امکان به بخارپز اجازه میدهد که غذا را تا دو ساعت پس از پخت و تا زمان سرو غذا گرم نگه دارد. بعضی از مدلها پس از پخت غذا به شکل خودکار آن را گرم نگه میدارند؛ درحالی که برخی دیگر باید پیش از آغاز پخت تنظیم شوند. همچنین به یاد داشته باشید که برای استفاده از این گزینه باید مخزن آب بخارپز را پر نگه دارید.
تمیز کردن بخارپز
به دنبال بخارپزی باشید که با امکان گرم نگه داشتن غذا عرضه میشود. این امکان به بخارپز اجازه میدهد که غذا را تا دو ساعت پس از پخت و تا زمان سرو غذا گرم نگه دارد. بعضی از مدلها پس از پخت غذا به شکل خودکار آن را گرم نگه میدارند؛ درحالی که برخی دیگر باید پیش از آغاز پخت تنظیم شوند. همچنین به یاد داشته باشید که برای استفاده از این گزینه باید مخزن آب بخارپز را پر نگه دارید.
منبع:
http://blog.bamilo.com