روش تهیه کیک تولد خانگی

روش تهیه کیک تولد خانگی

لذت یک جشن تولد خانوادگی و صمیمی خاطرات شیرینی را در ذهن می سازد که اگر اصلی ترین خوراکی آن که همان “کیک تولد” است ساخته دست خودمان باشد به یاد ماندنی تر هم خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کیک:

آرد سفید 2 لیوان
روغن 1 لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

طرز تهیه و دستور آماده سازی کیک:

ابتدا آرد را با بکینگ پودر یک بار الک می کنیم . شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب می زنیم تا خوب سفت و سفید شوند. روغن و شیر و آرد و بکینگ پودر را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. قالب کیک را چرب کرده و کمی آرد به کف و اطراف ظرف می ریزیم, مایه کیک را در قالب می ریزیم سپس فر را گرم کرده و به مدت نیم ساعت کیک را با درجه حرارت 170 داخل فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل و سرد شدن با خامه تزیین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد کیک تولد

کیک تولد جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک تولد را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد.

منبع: http://www.iran.pezeshk.us