طرز تهیه برانی بادمجان

بورانی بادمجان

بادمجان متوسط 2 عدد
ماست چکیده یا پر چرب 1 لیوان
سیر 2 حبه
نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه :

بادمجان ها را بشویید و روی پوست بادمجان ها با چاقو چند خط عمیق ایجاد کنید.

بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید
این طرف و آن طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد
سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید و پوست روی آن را جدا کنید.

بادمجان های پوست گرفته را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید
سپس سیر رنده شده ، ماست ، نعنا خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ؛
بورانی آماده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان سرو کنید.

نکته ها :

میتوانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید ، میزان ماست را میتوانید بنابر سلیقه تان کم و زیاد کنید ، همچنین میتوانید از انواع سبزیجات در بورانی استفاده نمایید.

منبع: irancook