طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

می توانید این مسقطی خانگی خوشمزه را تهیه کرده و در مهمانی ها از آن استفاده نمایید.

مواد لازم برای مسقطی بیسکویتی

نشاسته یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب سه پیمانه
کره بیست گرم
بیسکویت لوله ای یک بسته
پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم حدود 25 تکه «مسقطی بیسکویتی» خواهیم داشت.

مواد لازم

یک ونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می توان سه پیمانه مخلوط
گلاب و آب را استفاده کرد.
چهار الی پنج قاشق غذاخوری پودر نارگیل معادل 40 الی 50 گرم. یک بسته کره بیست گرمی یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی.

یک بسته بیسکویت لوله ای حدود ده عدد بیسکویت 10 سانتی. یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم.

masghati2jpg

روی یک کیسه فریزر نصف قاشق یا یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل می ریزیم. مواد داغ مسقطی را کم کم روی پودر نارگیل ها ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف می کنیم.
masghati3jpg

masghati4jpg masghati5jpg masghati6jpg

چند عدد بیسکویت لوله ای یک طرف مواد پهن شده می گذاریم و به کمک پلاستیک مواد را لوله می کنیم سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای 4 الی 5 ساعت در یخچال گذاشته، تا مسقطی سفت شود.

منبع: bedandid.com