طرز تهیه کباب ترش مخصوص گیلانی به همراه نکات مهم

طرز تهیه کباب ترش مخصوص گیلانی به همراه نکات مهم

كباب ترش يكي از غذاهاي مخصوص شمال كشور است كه در گيلان و مازندران تهيه ميشود و طرفداران بسياري دارد.

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفند یا گوساله………………………..۳۵۰ گرم
گردوی آسیاب شده ………………………………………۵۰ گرم
رب انار………………………………………………………۱-۲ قاشق غذاخوری ( بسته به غلظت رب)
نمک و فلفل ………………………………………………..به مقدار لازم
پیاز…………………………………………………………..۱ عدد بزرگ
چوچاق (سبزی محلی مخصوص شمال ایران)……………..۱ قاشق غذاخوری سرخالی

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل در یخچال بگذارید تا حدود یکی دو ساعت بماند.

سپس گردو، رب انار و چوچاق را مخلوط کرده و به گوشت اضافه میکنیم و مجددا در یخچال میگذاریم تا چند ساعت دیگر بماند تا طعم مواد کاملا به خرد گوشت برود و به سیخ میکشیم

باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد،تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد.

نکات:

در صورت تمایل میتوانید یکی دو حبه سیر رنده شده هم به مواد بیفزایید.
این کباب را به همراه کته سرو کنید.
اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر میشود.
بهتر است در کنار کباب ، گوجه های کبابی هم تهیه کنید.
اگر رب انار ندارید میتوانید از دو قاشق انار ترش ساییده و یا نصف پیمانه آب انار ترش استفاده کنید.
در صورتی که به سبزی های محلی شمال دسترسی ندارید ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده کنید.
میتوانید این کباب را در کباب پز یا قابلمه هم تهیه کنید. بدین منظور گوشت ها را در ظرف مورد نظر بریزید . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد .

منبع: 7ganj.ir